Elazığ'ın 41'inci mahallesi Aşağıdemirtaş oldu

Elazığ merkeze yakın köylerden biri olan ve yıllardır Üniversite'nin kampüs alanı ile gündeme gelen Aşağıdemirtaş şehrin 41'inci mahallesi oldu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı gündem maddeleri arasında yer alan ve geçtiğimiz aylarda referandumla mahalle olan Aşağıdemirtaş, bugün itibariyle şehrin 41’inci mahallesi oldu.

Elazığ'ın 41'inci mahallesi Aşağıdemirtaş oldu

MUHTAR ER’DEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI İLE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, belediye meclisinde alınan kararın oldukça sevindirici olduğunu belirterek açıklamasında şunları söyledi:

“Elazığ Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantılarında alınan karar gereği şehrimizin 41’inci mahallesi Aşağıdemirtaş olmuştur. Bu kararda emeği geçen ve göreve geldiği günden itibaren mahallemizin sorunlarıyla yakından ilgilenen Elazığ Belediye Başkanımız Sn. Şahin Şerifoğulları’na, belediye meclis üyelerimize, hukuk ve imar komisyonu üyelerimiz ile Aşağıdemirtaş Mahallemizin kıymetli sakinlerine şükranlarımı sunuyorum. Elazığ’ın 41’inci mahallesi olan Aşağıdemirtaş Mahallesi’nin hayırlı olmasını diliyor, bundan sonra çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etmek istiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN