Elazığ'da Yaz Spor Okulunun açılışı yapıldı 

Elazığ'da Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okullarının açılış töreni gerçekleştirildi. Törene il protokolü, çocuklar ve aileleri katıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ’da Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ile Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okullunun açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ilgili kurum müdürleri, çocuklar ve aileleri katıldı. 

TORAMAN: BU BİR BAŞLANGIÇ OLSUN 

Törende açıklamalarda bulunan Vali Toraman, “Anne ve babalar olarak bizler çocukların gelişmesi için gayret sarf ediyoruz. Özellikle akademik başarı için gayret sarf ediyoruz ama çocukların hayatta başarılı olabilmesi için sosyal yönlerde gelişmelerine katkı sağlamamız gerekiyor. Çocuklarımızın bu sporla meşgul olması aslında akademik başarısına destek veren bir faaliyet. Anne ve babalarımıza evlatlarını bu etkinliğe kayıt yaptırdıkları ve gönderdikleri için çok teşekkür ediyorum. Yaz okulları bir başlangıç olsun. İnşallah okullar açıldıktan sonrada bizim bütün tesislerimiz, antrenörlerimiz emrinize amade” dedi. 

EREN: AİLELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Müdür Eren ise yaptığı konuşmada, “Gençlik ve spor bakanlığının yaz okuluna kayı ettirdiğiniz için özellikle ailelerimize teşekkür ediyorum. Biz özellikle uzman kadromuzla daha önceki yıllarda bu yılda çocuklarımızı bu yaz ayında yetiştirip bundan sonraki süreçte de onların gelişimlerini takip edip farklı branşlarda uzman antrenörlere teslim edeceğiz. Yapmış olduğumuz pırıl pırıl tesislerde çocuklarımız antrenmanlarını gerçekleştirecek” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN