Başkan Yıldırım'dan, Bakan Kasapoğlu'na teşekkür 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ankara temasları kapsamında bir araya geldikleri Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'na Elazığ adına verdiği müjdeler ve yakın ilgilerinden ötürü teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ankara temasları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile bir araya geldi. 

YILDIRIM: ŞEHRİMİZE VE SPOR CAMİAMIZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı ve AK Partili İlçe ve Belde Belediye Başkanlarıyla Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret ettiklerini anımsatan Başkan Yıldırım, “Bazı programlara katılmak üzere geldiğimiz Ankara'da kıymetli bakanımızı ziyaret ettik. Elazığ'ımıza çok önemli yatırım müjdeleri aldık. Bu yatırımların detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Öte yandan geçtiğimiz günlerde açıkladığımız şehrimize kazandırılacak olan atış poligonuyla ilgili de bakanımıza bilgi verdik. Bilindiği üzere yer tahsisi yapılmıştı. Protokol de kısa süre içerisinde imzalanacak. Ben bu düşüncelerle bizleri ağırlayarak pozitif karşılayan, şehrimize büyük önem veren değerli Bakanımıza, programımıza eşlik eden Milletvekillerimize ve tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, spor alanında yapılacak yatırımların şimdiden şehrimize ve spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN