SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

AFAD acı bilançoyu açıkladı!

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, 10 şehri etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremde 76 kişinin hayatını kaybettiğini, 440 kişinin yaralandığını belirtti. Tatar, depremin ardından 50 artçı deprem meydana geldiğini açıkladı.

Deprem uzmanı açıkladı! 130 atom bombası gücünde 

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 şiddetindeki depremle ilgili deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Övün Ercan'dan ok tespitler geldi. Bu depremin yüzyıllardır beklendiğini belirten Prof. Dr. Ercan, "7.4'lük deprem yaklaşık 130 atom bombası gücünde" dedi.

Aksa Doğalgaz’dan açıklama!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından, ısınmada en önemli kuruluşlardan olan Aksa Doğalgaz, çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. 

Elazığ’da şiddetli deprem

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan şiddetli deprem meydana geldi.

Kavaklı’dan, Vakıflar Genel Müdürlüğü irtibat bürosunun kapatılmasıyla ilgili açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Vakıflar Genel Müdürlüğü`nün Elazığ`daki bürosunun kapatılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Elazığ Ziraat Odası başkanı belli oldu 

Elazığ Ziraat Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde başkanlık seçiminde mevcut başkan İbrahim Hacıoğulları güven tazeledi. 

Milletvekili Demirbağ, Raife Babaanne ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sosyal medya fenomeni 86 yaşındaki Raife Babaanne ile bir araya geldi. “Allah, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin” diyen Raife Erdem Milletvekili Demirbağ’dan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarını iletmesi isteğinde bulundu. 

Meteoroloji’den uyarı! O güne dikkat 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve bölge şehirler için uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda Pazar gününden geçerli olmak üzere bölgede kuvvetli kar yağışı beklendiğini açıkladı. 

Bulut: Her yıl milyonlarca fidanı toprakla buluşturuyoruz

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. 

Elazığ Belediyesi ilimizin sıfır atık belgesini almaya hak kazandı

Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Sıfır Atık Mevzuatı’nda yer alan tüm kriterlerini yerine getirerek ilimizin Sıfır Atık Belgesini almaya hak kazandı.

Elazığ Belediyesi karla mücadele çalışmalarına devam ediyor 

Elazığ’da dün akşamdan itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışına karşı Elazığ Belediyesi ekipleri, toplam 207 personelle karla mücadele çalışmasına başladı. 

Milletvekili Demirbağ: Devletimiz bütün birimleriyle vatandaşının yanında 

Elazığ’da etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarını ulaşıma açma çalışmaları, Elazığ İl Özel İdare ekipleri tarafından devam ediyor. Gece yarısı Sivrice’nin Üçlerce köyünden gelen 112 ihbarını değerlendiren ekiplere, Elazığ İl Özel İdare ekipleri öncü olarak köy yolunu ulaşıma açtı ve hastaya ulaşılarak müdahale edildi. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ekiplere teşekkür ederek; “Devletimiz, bütün birimleriyle vatandaşının yanında ve hizmetinde” dedi. 

Elazığ Belediyesi’nden karla mücadele

Kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi ekipleri şehir genelinde çalışmalarını gece boyu sürdürdü. Ekipler kapanan yollarda iş makineleri ile temizleme çalışması yaptı. 

Milletvekili Bulut: Palu’da 362 adet konut yapılacak 

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’ın Palu ilçesine 362 adet konutun yapılacağını açıkladı. 

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu Müzik Ziyafeti Yaşatacak

Elazığ Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor.

Yunus Evliyaoğlu TV SEN genel başkanlığına seçildi 

Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası (TVSEN) Olağan Genel Kurulunda Kanal 23 ortaklarından, Kanal 23 Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Evliyaoğlu, Genel Başkanlığa seçildi. 

İHH Yetim Biriminden öğrencilere karne şenliği sürprizi 

Elazığ İHH Yetim Birimi, karnelerini alan yetim çocuklara “Karne Şenliği” programı düzenledi. 

Elazığ’dan Çad’a kurban bağışı 

İstanbul Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Hakan Aktaş öncülüğünde Çad’da Elazığ adına kurban kesildi. 

Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı 

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ruhi Demirbaş, mahalledeki sorun ve çalışmaları paylaştı. Mahallede büyük sorunun çözüme kavuşturulduğunu ve Aile Sağlık Merkezinin hizmete açıldığını belirten Muhtar Demirbaş, mahallede eczane eksiğinin olduğunu ve vatandaşların ilaç almak için çarşı merkezine gitmek zorunda kaldığını söyledi. 

Toplam 770 haber.