SON DAKİKA

Kültür

Kültür Haberleri

Bahar şarkıları konseri düzenlenecek

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, 26 Nisan Cuma Günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde “ Bahar Şarkıları” konseri ile Elazığlıların karşısında olacak

Bu oyun kaçmaz çocuklar!

Elazığ’da Denizaltı Macerası isimli Müzikal Çocuk Tiyatrosu sahnelenecek.

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu’ndan müzik ziyafeti 

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Ramazan etkinlikleri programı bu defa Belediyenin Gönüllü Halk Korosu sahne aldı. 

Esat Kabaklı Elazığlılarla buluştu

Elazığ Belediyesinin her akşam düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri programı kapsamında, Esat Kabaklı Elazığlılarla buluştu.

Masal Matik Evi ekibi çocuklarla buluştu 

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin 18. gününde düzenlenen Masal Matik Evi Ramazan Şöleni gösterisi çocuklardan ve ailelerinden tam not aldı. 

Ramazan Etkinliklerinde Yücel Arzen rüzgarı esti

Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Adile Kurt Karatepe unutulmaz bir ramazan akşamı yaşattı 

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Sedat Uçan, hayran bıraktı

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Sedat Uçan'ı sevenleriyle buluşturdu.

Eşref Ziya Terzi Elazığlılarla buluştu 

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Ayı etkinliklerinde ilahi ve ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi sahne aldı. 

Hayati İnanç Söyleşisine Elazığlılardan yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin konuğu Eğitimci-Yazar Hayati İnanç oldu.

Tasavvuf Musikisi Topluluğu sahne aldı 

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Ayı Etkinlikleri Konya Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Musikisi Topluluğu ve Semazen Ekibinin sahne alması ile devam etti. 

Elazığ'da Ramazan Etkinlikleri

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinliklerine ilişkin hazırlıklarını tamamladı.

Hüseynik Mahallesi’nin tarihi konuşuldu 

Ahde Vefa Derneği, Araştırmacı Yazar Sedat Çağlıyan’ın Hüseynik Mahallesi’nin tarihini anlattığı sohbet programı düzenledi. 

Necati Kanter’in yeni kitabı çıktı

Yazar Necati Kanter'in yeni kitabı 'Kopuk' raflarda yerini aldı. Öykü türünde eserler vermeye devam eden Necati Kanter’in yeni kitabı ‘Kopuk’ yayınlandı.

Gamze Cizreli, başarı öyküsünü anlattı 

Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen programda Akademisyen Yazar Gamze Cizreli, “Başarı Öyküsünü” anlattı. 

Harput’taki o müze vatandaşın akınına uğruyor

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'nde kurulan yaklaşık 5 bin fincanın sergilendiği Kahve Fincanı Müzesi'ni 4 ayda 20 bin kişi ziyaret etti. 

Gün Doğmadan tiyatro oyunu sahnelendi

Türkiye’nin birçok ilinde beğeni ile izlenen “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu Elazığ’da sahnelendi. Bir gezi için Filistin’e giden ve İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçlarına tanık olan iki arkadaşın hikayesini konu alan oyun beğeni topladı.

Harput Türküleri kulakların pasını sildi 

Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu, seslendirdiği Harput Türküleri Konseri ile kulakların pasını sildi.

Elazığ Belediyesi'nden tiyatro etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından, İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçları, Filistin halkının verdiği mücadele ve sergilediği iradeyi konu alan “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Toplam 385 haber.