Deniz ve Ormanoğlu, FÜ öğrencileriyle buluştu

Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen iki ayrı konferansta Uzm. Dr. Psikiyatrist Ömer Deniz ve TEDx Konuşmacısı Eğitimci – Yazar Hacı Ormanoğlu öğrencilerle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Fırat Üniversitesi tarafından Uzm. Dr. Psikiyatrist Ömer Deniz’in konuşmacı olarak katıldığı “Sanal Oyun Bağımlığı” konulu konferans düzenlendi.

Deniz ve Ormanoğlu, FÜ öğrencileriyle buluştu

Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sanal oyun bağımlılığı konusuna değinen Ömer Deniz, son süreçte sanal oyunlarda artış yaşandığına dikkat çekerek bunun zararlarını ve bağımlılıkla nasıl mücadele edilmesi gerektiğini öğrencilere anlattı.

Deniz ve Ormanoğlu, FÜ öğrencileriyle buluştu

Konferansın sonunda Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen tarafından Uzm. Dr. Psikiyatrist Ömer Deniz’e teşekkür belgesi verildi.

Deniz ve Ormanoğlu, FÜ öğrencileriyle buluştu

HACI ORMANOĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen bir diğer konferans ise TEDx Konuşmacısı, Eğitimci – Yazar Hacı Ormanoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Başarıya Giden Yol” konulu konferans oldu.

Fırat Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansa; Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Deniz ve Ormanoğlu, FÜ öğrencileriyle buluştu

İlk öğretmenlik hayatına 1995 yılında stajyer öğretmen olarak Nevşehir’in Acıgöl İlçesi Topaç Köyü İlköğretim Okulu’nda göreve başladığını anlatan Hacı Ormanoğlu, o köy okulunda ve sonrasında görev yaptığı diğer okullarda yaptığı fedakârlıkları anlattı.

Ormanoğlu, Elazığ Avcılı İlköğretim Okulu'nda görev yaptığı süreçte 10 öğrencisiyle 3 sergi açtığını ve bir halk oyunları ekibi kurduğunu, köy öğretmeni olarak okula gelen yardımlarla 8 köy okulunu kardeş okul ilan ettiğini söyledi.

Konferansın sonunda Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Yılmaz tarafından Eğitimci – Yazar Hacı Ormanoğlu’na teşekkür belgesi verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN