Belediyeden açıklama: Park alanının kaldırılması söz konusu değil

Son 5 yıllık dönemde şehre toplam 143 adet yeni park kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasında, mahkeme ilamına uygun olarak Mornik Mahallesi'nde bulunan park alanı ile ilgili teknik değerlendirme ve çalışmaların gerçekleştirildiği, park alanının kaldırılması ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Son 5 yılda kent kimliği açısından marka değer olan onlarca yeni yaşam alanı yatırımlarının yanı sıra çocukların güvenle koşup oyun oynayabilecekleri, ailelerin huzur içinde vakit geçirebilecekleri, bünyesinde çocuk oyun alanları bulunan, yeşilin tonlarıyla bezenmiş toplam 143 adet yeni parkı şehre kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından, Mornik Mahallesi’nde faaliyet gösteren park alanı ile ilgili basın açıklaması yapıldı. 

Eser ve gönül belediyeciliği ilkesi doğrultusunda hizmetlerine devam eden Elazığ Belediyesi tarafından, mahkeme ilamına uygun olarak Mornik Mahallesi’nde bulunan park alanı ile ilgili teknik değerlendirme ve çalışmaların gerçekleştirildiği, park alanının kaldırılması ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi. 

Açıklamada; “Elazığ Asliye Hukuk Mahkemesince Elazığ İli Mornik Şuyulandırma Mah. 968 Ada 1 Parsel ile ilgili hukuki-fiili el atma sebebiyle ikame edilen davalar nedeniyle mahkeme ilamına uygun olarak park alanı ile ilgili teknik çalışma yapılmış olup plan üzerinde park alanının kaldırılması ile ilgili bir durum söz konusu değildir.” denildi.

Öte yandan açıklamada, söz konusu haber ile ilgili yalnızca resmi kaynakların ve Elazığ Belediyesi'nin açıklamalarının dikkate alınması, provokatif açıklama, haber ve paylaşımlara itibar edilmemesi istendi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN