Yıldırım: Sorunların çözümü için gayret gösteriyoruz 

Malatya yolu üzerinde hizmet vermeye başlayan AK Parti İl Binasının resmi açılış töreni Salı günü saat 17'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in katılımı ile gerçekleştirilecek. İl Başkanı Şerafettin Yıldırım açılışa Elazığlıları davet etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım parti binasında basın mensupları ile bir araya gelerek, gündeme dair açıklamalarda bulundu 

YILDIRIM: HER GÜN İYİLEŞTİRİLEREK DEVAM EDİLİYOR DEVAM EDİLECEKTE İNŞALLAH 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “ Her zaman için canlı bir ekip ile teşkilat yapımız ile birlikte sahadayız çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Bu anlamda bir sıkıntımız yok şehrin bir takım sıkıntıları problemleri var. Bildiğiniz şeyler çok detaylarına girmek istemiyorum ama her gün iyileştirilerek devam ediliyor devam edilecekte inşallah. Bu ülke bizim yani biz bu ülkeyi başka bir ülke ile kıyaslayamayız biz bu ülkeden başka bir seçeneğimizde yok.” dedi. İnsan odaklı bir siyaset anlayışı ile yollarına devam ettiklerini belirten İl Başkanı Yıldırım, , ekonomide yaşanan dalgalanmaya tek bir hedefin gösterilmesinin haksızlık olacağını ifade etti. 

YILDIRIM: ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR İYİLEŞTİREREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “ siyaset insan odaklı yapılıyor insanı yok sayarak siyaset yapanlar mutlak manada duvara çarpıp geri geleceklerdir. İnsan ile siyaset yapılır yapılan siyasette ise insana dokunmak onunla hemhal olmak onların sorunlarını çözmek ile olur. Elbette ki sorunlar her zaman istediğimiz süratte çözülemeyebilir özelliklede son zaman diliminde yaşadığımız deprem, pandemi üstüne de dünya genelindeki ekonomik sıkıntılar ve enflasyon ile birlikte biraz daha zorlu bir sürecin başlangıcındayız ama inancımız tam. Biz iktidar olarak elimizden geldiği kadar iyileştirerek yolumuza devam edeceğiz. Bu ülkenin insanları bunu hak ediyor.” ifadelerini kullandı. Önlerinde 2023 seçimleri olduğunu ifade eden Başkan Yıldırım, ramazan ayı ile birlikte yoğun bir tempo içerisinde olacaklarını söyledi. 

YILDIRIM: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞARAK 2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLANACAĞIZ 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “ bu ramazan ayı ile birlikte yoğun bir çalışma sürecine giriyoruz. Bizim tek bir hedefimiz var şuan için önümüze koyduğumuz 2023 seçimleri. 2023 seçimlerine giderken de gece gündüz demeden çalışarak 2023 seçimlerine hazırlanacağız hazırlanmaya da devam ediyoruz.” dedi. Göreve geldikten sonra hedefleri arasında yeni bir hizmet binası olduğunu anımsatan Başkan Yıldım, İl Binasının Salı günü gerçekleştirecekleri resmi açılış törenine Elazığlıları davet etti. 

YILDIRIM: TOPLANTI VE ARDINDAN AÇILIŞI İLE BİRLİKTE BİNAMIZI AÇMIŞ OLACAĞIZ 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “ Yarın bir aksilik olmadığı takdirde 17.00 da Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in katılımı toplantı ve ardından açılışı ile birlikte binamızı açmış olacağız.” dedi.


 

Elazığ Detay Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN