SMA Hastası Kerem Ali Yıldırım için kermes düzenlendi

SMA Tip 1 ölümcül kas hastası Kerem Ali Yıldırım için, İyilik Yap Kalplere Dokun ekibi tarafından kermes düzenlendi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İyilik Yap Kalplere Dokun Ekibi tarafından SMA Tip 1 hastası olan Kerem Ali Bebek 'e destek için Öğretmenevi önünde Kermes düzenlendi.

Ekip tarafından hazırlanan yemekler ve el işi ürünleri kermeste SMA Tip 1 hastası Kerem Ali’nin tedavisi için satışa sunuldu.

YILDIRIM: “KAMPANYAMIZ YÜZDE 3’TE ŞUAN YARDIM BEKLİYORUZ”

Kerem Ali’nin Babası Kenan Yıldırım, 2 gün boyunca devam edecek kermese Elazığlıları davet etti. Yıldırım, “Elazığlı İş Adamları ve tüm İş adamlarına sesleniyoruz bize destek olsunlar bize umut olsunlar. Şuan gerçekten oğlum zor durumda ilacına ihtiyacı var ilaç almazsa melek olacak. Tek ricam tüm devlet büyüklerine iş adamlarına, sanatçılara seslenmek istiyorum bizlere destek olsunlar lütfen kampanyamız yüzde 3’te şuan maalesef çok geç kaldık” dedi.

BAKICI: “ELAZIĞLI İŞ ADAMLARININ DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

İyilik Yap Kalplere Dokun Ekibi Gönüllü Başkanı Hakan Bakıcı, Kerem Ali için destek istedi. Bakıcı, “Kermesimize katkılarını bekliyorum Elazığ halkının. Kerem Ali için Elazığlı iş adamlarının desteklerini bekliyoruz çünkü bu aileye bizlerin yardım etmesi lazım. Kerem Ali bizim çocuğumuz sonuçta desteklerini sunsunlar uzak durmasınlar” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN