Milletvekilleri Bulut ve Ağar Elazığ'ın sorun ve taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilettiler 

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya katılarak Elazığ'ın sorun ve taleplerini ilettiler. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında milletvekilleri ile toplantı düzenlendi. AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörü ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldılar. Milletvekili Bulut ve Milletvekili Ağar, Elazığ’ın sorun ve taleplerini toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiler. 

BULUT: DİLE GETİRMİŞ OLDUĞUMUZ BU GÖRÜŞMENİN İLİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Ziyaretin ardından açıklama yapan AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Milletvekili arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Elazığ’ımızın sorun ve taleplerini de dile getirmiş olduğumuz bu görüşmenin ilimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.


 

Elazığ Detay Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN