Koç İlkokulu'ndan uçurtma şenliği

Elazığ Koç İlkokulu Harput'ta uçurtma şenliği düzenledi. Düzenlenen şenlikte renkli görüntüler yaşandı. Harput'ta gerçekleştirilen etkinliğe, öğretmen, veliler ve öğrenciler katıldı. Öğrenci Velisi Serkan Özkan, bu tür etkinliklerle çocukları sokak oyunlarına yöneltmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

PAYLAŞ

Öğrenci Velisi Serkan Özkan, “Bugün burada Koç İlkokulu olarak toplandık. Genel amacımız çocukların tablet ve telefonları bırakıp uçurtma şenliğinde uçurtma uçurmalarını sağlamaktı. Günümüzün en büyük sorunlarından olan tablet çocuklarımızı maalesef çok büyük şekilde etkilemektedir. Bu tür etkinliklerde bulunarak uçurtma şenliği, saklambaç, sokak oyunlarına yöneltmektir” dedi. Koç İlkokulu Okulu Öğretmeni Sibel Üstündağ, okul olarak güzel bir etkinliğe imza attıklarını dile getirdi. 

Koç İlkokulu Okulu Öğretmeni Sibel Üstündağ “Amacım çocukların heybelerine güzel anılar biriktirmeleri. Bugün eğitimin üç temel ayağı olan öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle birlikte çocuklarımızla uçurtma şenliği, piknik yaptık mutluyuz, heyecanlıyız. Bizde çocuğuz hala büyümedik diyoruz” sözlerini kullandı. Koç İlkokulu Okulu Öğretmeni Pınar Gülcan Kızgın, etkinliğe, ailelerin de katıldığını ifade etti. 
Koç İlkokulu Okulu Öğretmeni Pınar Gülcan Kızgın, “Burada amacımız çocukların hayallerini hem gerçekleştirmek hem de ailelerle beraber katılım sağlamaktı. Anneler babalar çocuklardan daha çok eğlendiler uçurma uçururken. Herkes hem çocukluğunu yaşadı hem de çocuklarımızın geleceğe dair anılarını oluşturmuş olduk” dedi. Koç İlkokulu Müdür Yardımcısı Muhammed Güçlü, etkinliklerin devamını diledi. 

Koç İlkokulu Müdür Yardımcısı Muhammed Güçlü, “Çocuklarımızın tablet ve telefondan uzaklaşarak geleneksel çocuk oyunlarında bulunması bizleri de mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından öğrenciler ve veliler, uçurtmalarını uçurdu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN