SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

Milletvekili Bulut’tan Raife Babaanne’ye ziyaret 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sosyal medyada Raife Babaanne olarak tanınan Elazığ’ın fenomen babaannesini ziyaret etti. 

Bahar kapıda programı Elazığ’da gerçekleşti

Anadolu'yu karış karış gezip bilinmeyen güzelliklerini izleyiciye sunan Bahar Kapıda, bu kez Gakgoşlar diyarı Elazığ'da ağırlandı. Bahar kapıda keyifli sohbetlerle Türkiye'nin göz bebeği aziz şehir Elazığ'ı tüm güzellikleriyle tanıttı. 

Vatandaşlar yetkililere seslendi 

HÜDA PAR Palu İlçe Başkanı İbrahim Güngören ve beraberindeki heyet ziyaret ettikleri köylerde, domuz sürülerinin tarlalara zarar verdiğini söyleyen köy sakinlerinin sorunun halledilmesi için yetkililere seslendi. 

Yeni Evim Kampanyası'nda başvurular başladı 

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasına başvurular bugün başladı. Herhangi bir başvuru ücreti alınmayacak, kura süreci olmayacak. Azami 15 yıl vade ile 0,69'dan başlayan faiz oranıyla kredi kullandırılacak. İlk etapta 100 bin ailenin ev sahibi olması planlanıyor. 

İstanbul’da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi 

Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin İstanbul’da düzenlediği etkinlikte üyeler bir araya gelerek hasret giderdi. 

Ankara Elazığ Kültür Derneği 75. yılını kutladı 

Ankara Elazığ Kültür Derneği düzenlenen programla 75. Yılını kutladı. 

Elazığ İl Özel İdaresi’nden emekli olan personellere plaket 

İl Özel İdaresinde görev yapan ve emekliye ayrılan 28 personel için bir toplantı tertip edilerek plaket takdim edildi. 

Elazığ Belediyesi'nin gençlere rehber olduğu kariyer günleri başladı

Elazığ Belediyesi tarafından öğrencilerin donanımlarını artırmak ve mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunabilmek amacıyla düzenlenen Kariyer Günleri başladı.

Milletvekili Demirbağ OSB’deki mobilya üretim tesislerinde inceleme yaptı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Erenler Mobilya ve Tüfenkçi Mobilya’nın üretim tesislerinde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Demirbağ: “Elazığ ekonomimize ve istihdama katkı sunan işletmelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

Sevilen sanatçı Burhan Çaçan hayatını kaybetti 

Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan (62), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi inşası sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan ve sportif anlamda cazibe noktası niteliği taşıyacak olan Spor ve Yaşam Kompleksi inşası hızla ilerliyor.

Tapuda yeni dönem resmen başladı! 

Konutta fiyat ve rayiç bedel farkına müdahale geliyor. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Hazine Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan bu çalışmanın problemlerin önüne geçeceğini söylüyor.

Musiki Konservatuarı Derneği’nde başkanlık seçimi yapıldı 

Elazığ Musiki Konservatuarı Derneği’nin 30. Olağan genel kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimde Hakan Çağlar tekrardan başkan seçildi. 

2023 Hac kontenjanı belli oldu 

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Hac kontenjanında salgın öncesi duruma dönüldü. 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 hacı adayımızı kutsal topraklarda ağırlayacağız" açıklamasında bulundu. 

Muhtar Hikmet Dursun son yolculuğuna uğurlandı 

Elazığ’da hayatını kaybeden 54 yaşındaki Olgunlar Mahalle Muhtarı Hikmet Dursun kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

ELSAD Gençlik Komisyonu kuruldu 

Kurulduğu günden bugüne şehir adına önemli çalışmalara imza atan Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Kadın Komisyonu'nun ardından şimdide gençlik komisyonunu kurdu. ELSAD Gençlik Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

İş kadını Oya Düşmez’e ödül

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği’nce (YAPDER) düzenlenen Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni'nde başarılı kadın girişimciler ödüllendirildi.

Elazığ Belediyesi’nden Ailede Çocukla İletişim Semineri 

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından “Ailede Çocukla İletişim” semineri gerçekleştirildi. 

Hazarbaba Kayak Merkezi işletmesi için ihaleye çıkılacak 

Elazığ İl Özel İdaresi, Hazarbaba Kayak Merkezi ve Macera Parkının turizm tesislerinin işletilmesi için ihaleye çıktı. İhale 16 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Toplam 746 haber.