SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

Tiryakioğlu’ndan, Marmara öğrencilerine özel imza günü

Özel Elazığ Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘nin ev sahipliğiyle Nurettin Ardıçoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde Marmara öğrencilerine özel bir imza günü gerçekleştirildi.

Sedat Acar’ın acı günü 

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ile Elazığ Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Suat Acar’ın anneleri Pakize Acar hayatını kaybetti. 

Ankara’da gerçekleştirilen Tanıtım Günleri sona erdi 

Ankara'da düzenlenen, Elazığ lezzetleri ve kültürünün sergilendiği ‘Elazığ Tanıtım Günleri’ sona erdi. 

Şehir Hastanesi için yeni tanıtım filmi 

Elazığ’a ve bölgeye hizmet veren Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin yeni tanıtım filmi çekildi. 

TÜMKİAD Elazığ Şube Başkanlığına Osman Özçelik seçildi 

2017 yılında kurulan ve her geçen gün biraz daha büyüyen çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları (TÜMKİAD) Türkiye’nin dört bir yanına yayılmaya, şubeler açmaya devam ediyor. 

ELHAK Platformu ve İHH’dan ortak açıklama

ELHAK Platformu ve Elazığ İHH ortak basın açıklaması düzenleyerek Çin’in Doğu Türkistan üzerinde uyguladığı politikalara tepki gösterdi. 

Güneykent Mahallesi, semt pazarına kavuştu

Depremin ardından yapılan konutlarla birlikte Elâzığ’ın 41. Mahallesi olan Güneykent uzun bir sürenin ardından semt pazarına kavuştu. İlk pazarın kurulduğu Yemişlik 8.etap’ta vatandaşlar alışverişlerini yapma imkanı buldu.

3 Köyün konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu

Cevizdere Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 08 Aralık 2022– 13 Ocak 2023’te Gölköy Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 09 Aralık 2022–16 Ocak 2023’te ve Bağlarca Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 12 Aralık 2022– 18 Ocak 2023 tarihleri arasında teslim edilecek.

Ankara’da Elazığ günleri başladı 

Başkentte, Elazığ lezzetleri ve kültürünün sergilendiği Elazığ Tanıtım Günleri, AKM Millet Bahçesi'nde başladı. 

İHH’dan soba ve yakacak yardımı

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere soba ve odun yardımı ulaştırdı.

Elazığ Ticaret Borsası’ndan Karakoçan’daki öğrencilere yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleri ve Elazığ Ticaret Borsası'nın koordinesi ile Karakoçan’daki dar gelirli ailelerin çocukları için ayakkabı ve mont yardımında bulunuldu.

İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi yapım işi ihalesi gerçekleştirildi 

Elazığ Belediyesi tarafından en kapsamlı çevre yatırımı olarak hayata geçirilecek İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Yapım İhalesi gerçekleştirildi. İhalede en düşük teklifi 523 milyon 523 bin 523 TLile Ziver Holding verdi. 

Gelir İdaresi Başkanlığı 71 personel alacak 

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 71 sözleşmeli personel istihdam edecek. Sınavlar için başvurular 13-19 Aralık döneminde yapılabilecek. 

Ankara’da Elazığ Tanıtım günleri düzenlenecek 

7 – 11 Aralık tarihlerinde Ankara’da Elazığ rüzgarı esecek. Tanıtım günleri için Elazığ’dan 8 tır Ankara’ya ürün taşıyacak. 

İHH’dan yetim ve ihtiyaç sahibi aileler için kermes

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği, il merkezindeki faaliyetlerinin yanı sıra ilçe temsilcilikleri aracılığıyla da çeşitli faaliyetler yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda Derneğin Kovancılar İlçe Temsilciliği, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler için kermes düzenledi.

Fırat: İnsanca ve eşit koşullarda yaşamak istiyoruz!

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle basın açıklaması yayımladı.

CHP'den engellilere tekerlekli sandalye desteği 

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran  ve CHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ali Özçelik, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ şubesini ziyaret etti.

Elazığ Yöresel Ürünler Fuarına yoğun ilgi 

İzmir Karşıyaka Bostanlı’da düzenlenen Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı’nın Elazığlı sanatçıların verdiği konserler ve yöresel ürünlerin yer aldığı stantların gezmesi ile devam etti. 

Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitimler devam ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından Hicret Mahallesi İyilik Evi'nde eğitim gören öğrencilere "Madde ve Medya Bağımlılığından Kurtulma" konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

Toplam 761 haber.