SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden gençlere 3 müjde

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yatırım envanterine Fırat Üniversitesi Genç Ofis, eskirim salonu ve bocce sahasını da dahil etti. 

Elazığ Belediyesi, ‘Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’ düzenleyecek

Elazığ Belediyesi, ‘Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’ düzenleyecek

Elazığlı Türkiye şampiyonu boksör Gizem Özer, milli takım kampında

18-24 Eylül tarihleri arasında Zonguldak’ta düzenlenen Nuri Eroğlu Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 63 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Elazığ Belediyesi EBUAŞ Spor Kulübü sporcusu Gizem Özer, Milli Takım 2. Etap kampına davet edildi. 

Elazığ Belediye Elazığ Voleybol 3-0 Yeni Mardinspor 

Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden Elazığ Belediyesi EBUAŞ Elazığ Voleybol, ligin 2. haftasında karşılaştığı Yeni Mardinspor’u set vermeden 3-0 mağlup etti.

Türkiye Birincisi Elazığ'dan

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat yarışmalarının bu yılki finalisti yine Elazığ'dan oldu.

Gür ‘Hayırlara vesile olsun’ 

Bölgesel Amatör Lig’de bugün oynanan Dilege AŞ Fırat Üniversitesi- Yolspor maçı öncesinde; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Gür ve ASKF yönetimi, takımlara başarılar dilediler.  Maç öncesinde Yolspor’un 2019-2020 sezonu şampiyonluk kupası da takdim edildi. 

Sporcularımız Milli Takım Seçmelerinde

25-26 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer'de gerçekleşecek Bocce Milli Takım Seçmeleri için Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Bocce Takımı sporcuları Antalya Kemer'de antrenmanlarına devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezleri’ne Yoğun İlgi 

Elazığ Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Kadın Boksörlerimiz Çeyrek Finalde

Zonguldak’ta devam eden Nuri Eroğlu Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Elazığ Belediyespor rüzgarı esiyor.

Elazığ’ın BAL’da 3 Takımı Olacak

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Elazığ’ın yine 3 takımla temsil edileceğini açıkladı

Elazığ Belediyespor Boks Takımı Şampiyonaya Hazır

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla tekrar aktif hale getirilen Elazığ Belediyespor Boks Takımı, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Şehrimizin En Büyük Spor Yatırımı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Elazığ Yeni Şehir Stadyumunun devam eden işleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu Görev Bölümü Yaptı

Elazığspor’da Serkan Çayır başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısında görev bölümü yaptı. Elazığspor’da Pazar günü yapılan olağanüstü genel kurulda göreve seçilen Serkan Çayır başkanlığındaki yönetim bir araya gelerek görev dağılımı yaptı.

İki doz aşı yaptırmayan statlara alınmayacak!

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in başlamasına bir gün kala önemli açıklamalar yaptı. Maçlara iki doz aşısını yaptırmış olan taraftarların alınacağını söyleyen Özdemir, mücadelelere deplasman taraftarlarının alınmayacağını söyledi.

Maden ve Sivrice Sahasına Kavuşuyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ‘Maden ve Sivrice ilçelerimize müjde’ diyerek Maden ve Sivrice’de yapılacak sentetik saha projesini duyurdu.

Valilik Koşusunu ‘Kelemer’ Kazandı

Yurtbaşı hipodromunda gerçekleştirilen Elazığ Vali Koşusunu Kelemer adlı at, jokeyi Sami Kaplan ile kazandı. 4+ yaşlı safkan Arap atlarına mahsus olan kum pistteki 2000 metre mesafeli koşuya, 16 safkan katılım gösterdi.

TFF yeni sezon için seyirci kararını açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezonda maçlara stat kapasitelerinin yüzde 50'si oranında seyirci alınacağını açıkladı.

Fırat Üniversitesi Grup Şampiyonu Oldu!

Bölgesel Amatör Lig’de 9 puanla liderliğini devam ettiren Fırat Üniversitesi, Erzincan Ulalarspor’un Bingöl Karlıova Yıldırımspor’u mağlup etmesiyle ligin bitimine 1 maç kala klasman grup şampiyonluğunu ilan etti

Toplam 161 haber.