SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Elazığ GSK Hentbol’da erkekler galip, kadınlar mağlup

Hentbol 2. Lig’de mücadelesini sürdüren Kadınlar ve Erkekler Hentbol takımları hafta sonu gerçekleşen Müsabakalarda Erkek Hentbol takımı Cizre Yıldızlar SK karşılaşmasında 41 - 17 lik skorla üstünlük sağlarken, Kadınlar Hentbol takımı kıyasıya geçen mücadelenin ardından Malatya Necati Bey Ortaokulu karşılaşmasında 29 – 25’lik skorla mağlup oldu. 

Elazığspor’dan peş peşe imzalar 

Elazığspor Kulübü’nde 3 futbolcu ile anlaşma sağlayarak mukavele imzaladı. 

Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Elazığ Belediyesi tarafından kurum ve kuruluşlar arası sosyal ilişkileri geliştirmek ve her yaştan insanı spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Başkan Şerifoğulları’ndan müjde!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Masa Tenisi Turnuvası sona eriyor

Elazığ Belediyesi’nin kurum ve kuruluşlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona eriyor.

Yıldırım ve Işıkver’den Elazığspor’a destek 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile MHP İl Başkanı Semih Işıkver, sosyal medyadan taraftarların başlattığı #elazığspormaziolmasın çağrısına olumlu cevap vererek, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını açıkladılar. 

Elazığ’da ‘Biz Bir Takımız’ Projesi başlıyor

Elazığ’da çeşitli alanlarda yapılacak olan ve kardeş il olarak Ankara’nın seçildiği “biz bir takımız” projesi gerçekleştirilecek. 

Milletvekili Ağar’dan gençliğe ve spora destek

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, gençlere ve spora destek olmaya devam ediyor. 

Elazığ Yolspor’da Çınar dönemi 

Teknik Sorumlu Bahattin Ergüven’le yollarını ayıran Bölgesel Amatör Lig ekibi Elazığ Yolspor, Teknik Sorumlu Önder Çınar’la anlaşmaya vardı.   

Okul Sporları Güreş Müsabakaları sona erdi

20-22 Aralık tarihleri arasında Elazığ’da çok amaçlı spor merkezinde grecoroman ve freestyle stillerinde gerçekleşen Okul Sporları Güreş  Müsabakaları  55 freestyle, 39 grecoroman olmak üzere toplamda 94  sporcunun katılımıyla sona erdi. 

Elazığspor Yönetimi, Vali Toraman ile bir araya geldi 

Elazığspor başkanlığına ikinci kez seçilen Serkan Çayır ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti.   

Serkan Çayır yeniden Elazığspor kulüp başkanı seçildi 

Elazığspor Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kongre sonucunda başkanlığa Serkan Çayır yeniden seçildi. 

İş insanı Ercan’dan Sanayi Sitespor onuruna yemek 

Elazığ 1. Amatör B Grubunda mücadele eden Sanayi Sitespor grubunda liderliğini sürdürüyor. Oynadığı 7 maçın 7’sini kazanan Sanayi Sitespor ilk yarıyı namağlup kapatmayı düşünüyor. İş insanı Yüksel Ercan grubunda lider olan takımla yemekte bir araya gelerek başarılar diledi. Ercan, kendisinin de Sanayi Mahallesi’nde doğup büyüdüğünü belirterek, takıma desteklerinin süreceğini söyledi. 

Şerifoğulları: Bu takımın sahibi benim

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığspor'u eski günlerine kavuşturmak ve transfer tahtasını açmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Kovancılar ilçe sahasında sona doğru

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençlik için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl tribün ve çevre düzenlemesi yapılan Kovancılar ilçe sahasında yapımı devam eden giyinme odaları, hakem odaları ve kafeterya fiziki olarak ? seviyesine gelerek sona yaklaştı.

Elazığspor genel kurul toplantısına gidiyor 

Elazığspor’da Serkan Çayır başkanlığındaki yönetim kurulu Olağan Genel Kurul kararı aldı. TFF 3. Lig’de mücadele eden Elazığspor’da Olağan Genel Kurul kararı alındı. 

Masa Tensisi Turnuvası start aldı 

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi turnuvası, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da katılımıyla başladı. 

Baykan, Elazığlı güreşçilere hediyelerini gönderdi   

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Elazığlı güreşçilere hediyeler gönderdi.   

Toplam 161 haber.