SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

YRP MKYK Üyesi Gül: Genel Başkanımız Elazığ’a geliyor

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Elazığ’a gelişiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

SP il yönetiminden Yurtbaşı Beldesine ziyaret 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Yurtbaşı Beldesi’ni ziyaret etti. 

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Elazığ’a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 25 Aralık Pazar günü Elazığ'a gelerek partisinin il kongresine katılacak. 

Seçim Nisan'da mı yapılacak! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin'de gençlerle sohbet ederken, seçim tarihini MHP lideri Devlet Bahçeli ile konuşacağını söylemesi erken seçim iddialarını güçlendirdi. "Erken seçime varız" diyen CHP Nisan ayını işaret etti.

Gül: Zararlı alışkanlıkların panzehiri spordur

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Parti yöneticileri ile birlikte mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Erol: 2023’te CHP iktidar, AK Parti muhalefet koltuğunda oturacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuştu.

SP Kadın Kolları Genel Başkanı Ekinci Elazığlılarla buluştu

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Elazığ’da sivil toplum kuruluşları ve basın mensupları ile bir araya geldi. 

SP il teşkilatı Alacakaya ilçesini ziyaret etti 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri Alacakaya ilçesini ziyaret ettiler. 

Başkan Ateş: Maden, zenginlik içinde yokluk yaşıyor

Geçtiğimiz günlerde Ankara Arena'da 2. Genel Kurulunu yapan Yeniden Refah Partisi, il ve ilçelerdeki çalışmalarına hız verdi.

41 günde 41 mahalle gezileri Salıbaba Mahallesi ile devam etti 

CHP İl Başkanlığı tarafından başlatılan 41 günde 41 mahalle gezisi Abdullahpaşa Mahallesi ile başlamıştı. İl Teşkilatı bugün de Salıbaba Mahallesi’nde vatandaşla buluştu.

Saadet Partisi İl Teşkilatı’ndan Yazıkonak Beldesine ziyaret 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Yazıkonak Beldesi’ni ziyaret etti. 

CHP’nin 41 Günde 41 Mahalle gezileri Abdullahpaşa ile başladı 

CHP İl Başkanlığı tarafından başlatılan 41 günde 41 mahalle gezisi Abdullahpaşa Mahallesi ile başladı. CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, beraberindekiler ile birlikte vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 

Başkan Akın, Sarıcan Beldesi sakinlerini dinledi 

Sarıcan Beldesi’ni ziyaret eden Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ milletvekillerinin ilin sorunlarını bilmediğini savundu. 

MHP Lideri Bahçeli, Elazığlılara seslendi 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ‘Aday Belli Karar Net Elazığ Mitingi’nde Elazığlılara seslendi. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli Elazığ’da

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Elazığ’a geldi. MHP Lideri Bahçeli, 14,30’da istasyon meydanından Elazığlılara seslenecek. 

Duran: 41 günde 41 mahallede vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, 41 gün içerisinde 41 mahalleyi gezerek vatandaşlarla buluşup sorun ve sıkıntıları dinleyeceklerini söyledi. 

Akşener, Cumhurbaşkanı adayı mı oluyor! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili bomba kulis. Altılı Masa'nın toplanacağı 14 Kasım günü Meral Akşener, İYİ Parti İl Başkanları tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilecek. İddia canlı yayında Barış Yarkadaş'tan geldi.

MHP İl Teşkilatı, meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi

MHP il başkanlığının düzenlediği ‘köy toplantıları’ programında il genel meclis üyeleri ile köylerin temsilcileri muhtarlarla bir araya getirdi. Toplantıda muhtarlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 13 Kasım tarihindeki mitingine de davet edildi.

Devlet Bahçeli'den AK Parti-HDP görüşmesine ilk yorum!

AK Parti'nin başörtü değişikliği için HDP'den destek istemeye gitmesine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin vereceği tepki merak konusu olmuştu. Bahçeli MHP'nin TBMM Grup Toplantısı'nda o merakı giderdi. AK Parti'nin Meclis'te grubu bulunan partileri ziyaret etmesinin doğal olduğunu belirten Bahçeli, AK parti ile MHP arasında kriz bekleyenlere de "hadi başka kapıya" dedi.

Toplam 308 haber.