SON DAKİKA

Kültür

Kültür Haberleri

Gönüllü Halk Korosu Konseri gerçekleştirilecek

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, Elazığ’daki konserlerine devam ediyor.

Enstrüman ve konservatuvara hazırlık kursları sürüyor

Elazığ Belediyesi, müziğe ve sanata ilgi duyan vatandaşların kültür ve sanat hayatını canlandırmak için enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarını bütün hızıyla sürdürüyor.

Elazığ’da Harput Türküleri konseri düzenlenecek

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu, 2024 yılının ilk konserinde Harput Türkülerini seslendirecek. 

Yıldırım Gürses Besteleri seslendirilecek 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu tarafından “Yıldırım Gürses Besteleri” Konseri düzenlenecek. 

Elazığ’da Bir Besteci İki Solist Konseri 

Elazığ Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı topluluğu, 8 Aralık Cuma Günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde bu kez Zeki Müren eserlerini seslendirecek. 

Aydın’da Elazığ’a hasret gecesi düzenlendi 

Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde Aydın’da Elazığ’a hasret gecesi düzenlendi. 

“Anıların Diliyle Babam Nurettin Orhan” okuyucu İle buluştu

Elazığlı sanatçılardan Heykeltıraş Nurettin Orhan’ın kızı Oya Orhan’ın Babasının anıları, belgeleri ve fotoğraflarının yer aldığı kitabı çıktı.

Doğa Aşığı Gezginlerin Gözdesi Saklıkapı Kanyonu 

İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Saklıkapı Kanyonu ziyaretçi karşılama merkezi kanyonları gezmeye giden vatandaşların birçok ihtiyacına cevap verecek. 

MÜZSAN’dan sanatçılar için etkinlik 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca desteklenen Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) tarafından Elazığlı Sanatçılar için moral etkinliği düzenlendi. 

Özel Gereksinimli Bireyler, Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Sonbahar şarkıları seslendirilecek 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu, 3 Kasım’da sonbahar şarkılarını seslendirilecek. 

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na çevre illerden de yoğun ilgi

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programlarıyla devam ediyor.

Yazar Demir’in Mezarlıktaki Müjde adlı kitabı çıktı 

Yazar ve Televizyon Programcısı Temirağa Demir’in yeni kitabı “Mezarlıktaki Müjde” adlı kitabı çıktı. 

Başkan Şerifoğulları’na, Kitap Fuarı’nda yoğun ilgi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kapılarını açtığı günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, Kitap Fuarı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kitap Fuarı’na vatandaşların yoğun ilgisi sürüyor 

Geçtiğimiz gün kapılarını ziyaretçilere açan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Kitapseverler, bu önemli organizasyon için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. 

Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı ziyaretçilere kapılarını açtı 

Elazığ Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen 4. Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. 

ELAZIĞ BELEDİYESİ 4. KİTAP FUARI YARIN BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilecek olan 4. Kitap Fuarı, yarın başlayacak. Birbirinden kıymetli şair ve yazarların okuyucularla buluşacağı fuar, 9 gün boyunca devam edecek.

Kazan’ın “Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru Ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri” adlı kitabı ile okuyucuları ile buluştu 

Hadis, Arap dili ve Edebiyatı alanında çalışmalar yapmakta olan İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahsin Kazan “Hanefi Alimlere Göre Hadis Usulü” adlı eserinden sonra “Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri” adlı eseri Asalet Yayınları tarafından okuyucularının beğenisine sunuldu. 

Ahşap Oymacılığı yeni dönem kurs kayıtları başlıyor 

Elazığ’da Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları 25 Ekim 2023 tarihinde başlıyor. 

Toplam 380 haber.