SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

EBEGEM'den Kariyer Planlama ve İş Arama Becerileri eğitimi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından gençlere yönelik sertifikalı “İŞKUR İş Kulübü-İş Arama Becerileri Eğitimi” düzenlendi.

Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü'ne Ercan Tokdede atandı 

Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü'ne Ankara Şeker Fabrikası Muhasebe Müdürü Ercan Tokdede atandı. 

Bakan Murat Kurum duyurdu! 

İlk Evim, İlk İş Yerim projesine başvurular dün itibari ile sona erdi. Bakan Kurum projeye 1,5 ayda 8 milyon kişinin başvurduğunu ve geçerli başvuru sayısının 5 milyon 135 bin 324 olduğunu duyurdu.

TÜGVA Elazığ'da bayrak değişimi

Türkiye Gençlik Vakfı İl temsilciliğinde görev değişimi gerçekleşti.

Milletvekili Demirbağ Dünya Şampiyonu Elazığlı Sıla Kartal ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, İtalya’da düzenlenen turnuvada dünya kickboks şampiyonu olan Elazığlı sporcumuz Sıla Kartal ile bir araya geldi. Başarılı sporcumuzu tebrik eden Milletvekili Demirbağ, Elazığ’a spor altyapısı anlamında önemli yatırımlar yapıldığını, hem merkezde, hem de ilçelerde yapılan yatırımlarla Elazığ’ın başarılı sporular yetiştirdiğini vurguladı. 

Gürkan’dan MÜSİAD EXPO 2022’ye davet 

İstanbul’da gerçekleştirilecek olan MÜSİAD EXPO 2022 Fuarı ile ilgili MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan açıklama yaptı. 

Yazar Kazım Yurdakul Elazığlılarla buluşacak

Elazığ Belediyesi, "Sosyal Belediyecilik" çalışmaları kapsamında kamuoyunun beğenerek takip ettiği yazar, şair ve sanatçıları hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyor.

Palu-Der olağan genel kurulu gerçekleşti

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulu Elazığ Kültür Park'ta bulunan Mamürat'ül Aziz Salonunda gerçekleşti.

Binfikir Medya açıldı

Elazığ’da medya sektöründe faaliyetlerini sürdürecek olan Binfikir Medya açıldı.

Şekerdağ’dan, Başkan Çakmakçı’ya ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, Kuyumcular Oda Başkanı Fikret Çakmakçı’yı ziyaret etti. Yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette görüş alışverişinde bulunuldu.

İstanbul’da Elazığ rüzgarı esecek 

İstanbul Maltepe Fuar alanında 3- 6 Kasım tarihlerinde Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı yapılacak. 

Milletvekili Erol, gençler ile buluştu 

Gençlerle bir araya gelen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden rezervleri ile ilgili Elazığ’ın duyarlı davranmadığını kaydetti. 

Oda Başkanları Ankara'da temaslarda bulundu 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak ve Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut Ankara'ya giderek bir dizi görüşme ve temaslarda bulundular. 

Milletvekili Erol, Beritan Aşiretini dinledi 

Beritan Aşireti Mensupları ile bir araya gelen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hayvancılıkla uğraşan iki önemli aşiretin sorunlarını mecliste dile getirdiklerini söyledi. 

Milletvekili Demirbağ Palu ilçesinde temaslarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve beraberindeki heyet Palu İlçesinde ziyaretlerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Demirbağ, Palu ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan ve yenileme çalışmaları süren yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. 

Erol ve Duran’dan taziye ziyareti

CHP Milletvekili Erol ve İl Başkanı Duran hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Turgay Keven’in ailesini ziyaret ederek taziye de bulundu.

Milletvekili Demirbağ'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir açıklama yayımladı. Milletvekili Demirbağ açıklamasında şunları söyledi:

Milletvekili Ağar'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Bulut: Palu-Kovancılar hastanemizin yapım ihalesi yakında yapılacak 

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Palu Kovancılar devlet hastanesinin yapımı için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü. Milletvekili Bulut, “Palu Kovancılar Hastanemizin yapım ihalesi yakında yapılacak ve hastane inşaatı başlayacak” dedi.