SON DAKİKA

Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Depoları doldurmak için bekleyin! 

Benzin ve motorine geçtiğimiz hafta çifte indirim gelmişti. 1 lira 20 kuruşluk indirimin ardından motorinde fiyatların bu gece yarısından itibaren değişmesi bekleniyor.

Ocak ayında konut fiyatı artışında Elazığ ilk 20’de!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan ocak ayı konut fiyat artışı verilerine göre Elâzığ, yüzde 93 artış oranıyla ilk 20 il içerisinde yer aldı

Başkan Şimşek: Çalışanlara birer maaş ikramiye verilmeli 

Vergi haftasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Büro Memur Sen Şube Başkanı Zülküf Şimşek çalışanlara birer maaş ikramiye verilmesini talep etti. 

Havabulut: Kredi kartlarına yapılacak düzenleme düzeni bozar

Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, kredi kartlarında yapılacak düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı. 

Açıkkapı: KOOPDES programı ile hibe verilecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, KOOPDES programı ile kadınlara verilen hibe desteklerinin engelli ve gençleri de kapsayacağı şekilde genişletileceğini duyurdu. 

Altın fiyatlarında yükseliş bekleniyor

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarında yüzde 25 oranında yükseliş beklediklerini açıkladı. 

Elazığ’a 67 personel alınacak 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın daha önce açıkladığı personel alımının ayrıntıları belli oldu. Bu kapsamda Elazığ’da 67 personelin ataması gerçekleştirilecek. 

Arslanlı A.Ş’den Ortadoğu’ya distribütörlük

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerindeki 100 yıllık bilgi ve tecrübesi ile, alçı ve yapı kimyasalları alanında söz sahibi olan, Arslanlı Alçı ve Ham Maddeleri Tic. San. A.Ş. 82 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, ülke ihracatına önemli katkılarda bulunurken, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da sağlam ve doğru adımlar atarak büyümeye devam ediyor.

Benzin ve motorine çifte indirim! 

Araç sahiplerine çifte müjde geldi. Bu gece yarısı benzin ve motorine indirim geliyor. Benzinin litresi 76 kuruş, motorinin litresi ise 1 lira 20 kuruş ucuzlayacak.

Et fiyatlarına Ramazan öncesi bir zam daha!

Son dönemde et fiyatlarına gelen zam sofraları vurdu. Art arda gelen artışların ardından 1 haftada kuzu etine 40 lira daha zam geldi. Fiyatlar karkasta 450 ile 460 liraya yükselirken, sektör temsilcileri önümüzdeki haftalarda indirimlerin geleceğini duyurdu.

Altında çıldırtan yükseliş!

Yaşanan düşüş sona erdi ve altın fiyatları aldı başını gitti. Yeni haftaya yükselişle başlayan ve bu yükselişini sürdüren altında yeni rekorlara hazır olun. İşte altın piyasasında son durum...

Emekli bayram ikramiyesi 3 bin TL olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin lira olacağını açıkladı. Yılda 2 kez bayram ikramiyesi alan emekliler, 2024 yılında toplam 6 bin lira ikramiye almış olacak.

Başkan Özdoğan’dan, yerel esnafa destek çağrısı

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Ramazan Ayında hayırseverlerin ramazan kolilerini yerel esnaftan yapmasını isteyerek yerel esnafın ülkemizin bacasız sanayisi olduğunu söyledi.

Elazığ’da işçi alımı yapılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Elazığ’da 42 tarım işçisi alımı yapılacak.

Depoları doldurun! Benzine zam geliyor

Geçtiğimiz günlerde motorine gelen büyük zam sonrası şimdi de sıra benzinde... Araç sahipleri elinizi çabuk tutun ve gece yarısına kadar depoları doldurun. Benzine 1.79 lira zam bekleniyor...

Motorin, aldı başını gidiyor!

Motorine 13 Şubat Salı günü 2 lira 56 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. Zammın ardından litresi 46 liraya yaklaşacak.

Bakan Yumaklı duyurdu! ödemeler yapılıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 492 milyon 767 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Motorine kallavi zam geliyor! 

2024 yılına üst üste zamlarla giren akaryakıt fiyatları, pazartesi itibarıyla yeniden değişecek. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorinin litre fiyatının, pazartesi itibarıyla 1 lira 40 kuruş artacak. Motorin böylece birçok ilde 44 lirayı geçecek... İşte 9 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Bahşi, Enflasyon rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı 

Memur Sen Elazığ Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirerek “Memur-Sen olarak beklentimiz, fiyat istikrarı noktasında alınan tedbirlerin ve önlemlerin bir an önce piyasalara yansıması, enflasyonu tetikleyen geçici etkilerin ortadan kaldırılması, kamu görevlilerinin enflasyon kayıplarının son bulması, fiyat istikrarının sağlanmasıdır.” dedi. 

Toplam 1031 haber.