SON DAKİKA

Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Motorindeki indirim sonrası benzine de indirim geliyor! 

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gelen indirim sonrası araç sahiplerini sevindirecek bir haber daha geldi. Bu gece yarısından itibaren benzinde indirim bekleniyor.

Motorine indirim geliyor 

Motorin fiyatlarında 3 Mayıs çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 59 kuruşluk indirim bekleniyor. 

Emekli maaş ve ikramiye ödemeleri başladı 

Milyonlarca emeklinin aylıkları ve ikramiyeleri bayramdan önce hesaplara yatırılacak. Bayram ikramiyesi ve aylıklar ödenmeye başladı. 

Otogaza çok büyük indirim geliyor! 

Araç sahiplerine müjde geldi. Otogaza (LPG) bu gece yarısından geçerli olmak üzere 2 lira 4 kuruş indirim geliyor... Bu indirimle birlikte otogazın litre fiyatı 10 liranın altına inecek. 3 Nisan 2023 Pazartesi günü güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları.

Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı! 

TÜİK Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Mart 2023'te aylık enflasyon yüzde 2.3, yıllık enflasyon yüzde 50.5 oldu. ENAG ise rakamları açıkladı. ENAG'a göre, aylık enflasyon yüzde 5.08, yıllık enflasyon yüzde 112.5 oldu.

Emekliye bayram ikramiyesi 2 bin lira oldu 

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş bayram ikramiyelerinin Ramazan ve Kurban bayramlarında 2 bin lira olarak ödeneceğini açıkladı. 

Motorine zam geliyor! 

Milyonlarca araç sahibinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarında değişiklikler devam ediyor. Zamların ardından indirim haberleri peş peşe gelmişti. Geçtiğimiz günlerde gelen 1 lira 34 kuruşluk indirimin ardından motorinde zam bekleniyor.

TOGG'a yoğun ilgi! Verilen sipariş sayısı belli oldu

Türkiye'nin yerli ve akıllı otomobili Togg -!da ön sipariş sürecinin başladığı 16 Mart tarihinden itibaren talep patlaması yaşandı. Teslimatların ay sonunda başlayacağı belirtilirken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bugün itibarıyla Togg T10x siparişi 41 bin oldu" dedi.

Altın fiyatları fırladı şubat rekoru geldi! 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Bir süredir düşüşte olan altın 17 Mart sabahı bir anda fırladı ve gram altın 1181 lira seviyesini gördü. Uzmanlara göre bu yükselişin devamı var. 2023 yılı tahminleri ne yönde? Öte yandan dolar ve Euro'da da yükseliş var. İşte piyasalarda son durum.

Araç sahiplerine iyi haber! 

Araç sahiplerine iyi haber! Dün gece yarısı gelen 71 kuruşluk indirimin ardından motorine bir indirim daha geliyor. Yarından itibaren geçerli olacak 1 lira 34 kuruş indirim bekleniyor.

Başkan Alan: Tescil işlemleri ücretsiz olacak 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Resmi Gazete’de yayımlanan ve deprem dolayısıyla Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayımlanacak ilanlardan ilan ücreti alınmamasıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Alan, “Deprem nedeniyle gerçekleştirilecek tescil işlemleri ücretsiz olacaktır” dedi. 

Yerli otomobil Togg'un fiyatı belli oldu! 

Gelen son dakika haberine göre Togg'un fiyatı belli oldu. Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Motorine indirim! Bu gece yarısı pompaya yansıyacak 

Araç sahiplerine güzel haber. Motorine 15 Mart 2023 Çarşamba günü (bu gece yarısı) itibariyle 71 kuruşluk indirim geliyor.

Elazığ Cazibe Merkezi kapsamına alınacak 

Bölgelerarası gelişmişlik farklarının giderilmesi amacıyla halen 24 ilde uygulanan Cazibe Merkezleri Programı kapsamı genişletiliyor. Konuya ilişkin düzenlemenin Cumhurbaşkanı kararı ile hayata geçirilmesinin ardından Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Osmaniye ve Elazığ gibi depremden etkilenen illeri kapsayacak. 

14 milyon kişiyi kapsayan yapılandırma teklifi Meclis'te! 

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi için mesai, Meclis Genel Kurulu'nda başladı. Düzenlemenin bu hafta yasalaşması bekleniyor. Düzenleme 14 milyon kişiyi kapsıyor. Düzenleme ile vergi dairlerine olan 2 bin liranın altı tüm borçlar silinecek.

Hayata Dönüş Kredisinin detayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve "Hayata Dönüş Kredisi" adı verilen esnaf ve sanatkara yönelik desteğin detayları şekillendi.

EYT'liye çifte piyango vurdu! 

EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından emekli promosyon kampanyaları için bankaların yarışı yeniden başlayacak. EYT başvurusu sırasında ‘2023 banka promosyonu ne kadar’ sorusunun yanıtına göre banka seçecek milyonlar için yeni rakamlar gündeme gelmeye başladı. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu hangi banka veriyor? İşte haberin detayları…

Motorine yine zam geliyor! 

Üst üste indirimlerle 20 liranın altına inen motorine bu gece yarısı yine kallavi zam geliyor. Zammın ardından İstanbul'da motorin 19.76 liradan, Ankara'da 20.13 İzmir'de 20.21'den satılacak.

Elazığ, KGF desteklerinden faydalanacak 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’de KGF’den faydalanacak iller açıklandı. Açıklanan iller arasında Elazığ’da yer aldı. 

Toplam 1037 haber.