Tobb Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Haberleri
SON DAKİKA

Tobb Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Haberleri

Başkan Alan: Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesi gerekmektedir 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kahramanmaraş depreminin ardından Elazığ’ın da genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilmesi ile ilgili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na bilgi verdiklerini açıkladı. 

Başkan Dumandağ Elazığ’ın sorunlarını Hisarcıklıoğlu’na iletti 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyet TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu bir araya gelerek sorunları dile getirdiler. 

Başkan Arslan, iş dünyasının sorunları gündeme taşındı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, ETSO’nun çok sayıda beklentisini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yapılan toplantıda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından dile getirildiğini ifade etti. 

Başkan Arslan ‘Asgari Ücret Desteği 2021’de Devam Edecek’

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, iş dünyasının talepleri arasında yer alan ve TOBB tarafından uzun bir süredir ilgili bakanlıklar nezdinde takip edilen Asgari Ücret Desteğinin 2021 yılında devam etmesiyle ilgili teklifin TBMM Genel Kurulunda kabul edildiğini belirterek, istihdamın korunması adına atılan bu adım için Cumhurbaşkanı, Bakanlar Kurulu ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na iş dünyası adına teşekkür etti.