Tevfik Özlü Haberleri
SON DAKİKA

Tevfik Özlü Haberleri

‘Diriliş Sohbetleri’ başladı

Elazığ Akıncılar Derneği tarafından başlatılan “Diriliş Sohbetleri”nin birincisi gerçekleştirdi. İlk programın konusu “Türkiye’de Gençlik Hareketleri ve Akıncılar” olurken, konuşmacı ise Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği eski Başkanlarından eğitimci Mesut Turan oldu

Bilim Kurulu Üyesi Özlü'den dikkat çeken açıklama!

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, okulların kapanmasıyla yaşanan hareketliliğe dikkat çekerek büyükşehirlerde yaşayanların seyahatleriyle Anadolu'da virüs artışı olduğunu söyledi.

Hemşehrimiz Ceyhan’dan karara tepki!

PCR testi zorunluluğunun pek çok yerden kaldırılması ve dün alınan kararla geri getirilmesine uzmanlardan tepki yağıyor.

Prof. Dr. Tevfik Özlü'den Omicron için flaş sözler

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Eğer iki doz aşı yapılmışsa, aradan 3 ay geçmişse mutlaka 3'üncü dozları yaptırmak lazım. Çünkü yapılan çalışmalar ‘Omicron’un iki doz aşıya rağmen aşıdan çok etkilenmediğini gösteriyor" dedi.

Prof. Dr. Özlü ‘Pandemi bitecekmiş gibi görünmüyor’

Koranavirüs Bilim Kurulu üyesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkileyen Korona virüs vakalarının pek bitecekmiş gibi gözükmediğini belirterek virüsün dünyanın her yerinde var olmaya devam edecek gibi göründüğünü söyledi.

Bilim Kurulu üyeleri anlattı! Kim, ne zaman 3. doz aşı yaptırabilecek?

Sağlık Bakanlığı, iki doz BioNTech aşısı olan vatandaşların hatırlatma dozu yaptırmalarına karar verdi. Dün sabah itibariyle de 3. dozlar vurulmaya başlandı. Peki 3. doz BioNTech neden gerekli, kim ne zaman yaptıracak, öncelikli gruplar kimler olacak? Bilim Kurulu üyeleri cevapladı...