Nuri Gülyüz Haberleri
SON DAKİKA

Nuri Gülyüz Haberleri

Gülyüz, güven tazeledi

El-Aziz Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Nuri Gülyüz güven tazeledi. 

Başkan Gülyüz: Artık yetki belgesi olmayan ilan giremeyecek

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Resmi Gazetede Yayınlanan karar ile artık yetki belgesi olmayan kişiler ilan bile veremeyecek diyerek bu karar korsanın önüne büyük oranda geçeceğini söyledi.

Başkan Gülyüz’den meslektaşlarına öneri!

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Meslektaşlarına öneride bulunarak; “Benim sektör temsilcisi olarak önerim komisyon bedelinin yarısını ev sahibinden, diğer yarısını ise kiracıdan almak. Çünkü hem ev sahipleri bizden hizmet alıyor, hem de kiracı. Bunu sadece kiracıya mal etmeyelim” dedi.

Başkan Gülyüz: Fırsatçılara prim vermeyelim

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, kiralara zam yapanlara tepki göstererek “Fırsatçılara fırsat vermeyelim” dedi.

Başkan Gülyüz: Tapuda ekspertiz uygulamasıyla ilgili kesinleşen bir durum yok 

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, yeni yürürlüğe giren ‘Tapuda Ekspertiz Zorunluluğu’ uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu. 

Gülyüz: Emlakçılık basite alınacak bir meslek değildir 

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz emlakçılık mesleği ile ilgili açıklamalarda bulunarak basite alınacak bir meslek olmadığını dile getirdi. 

Başkan Gülyüz: Esnafımız destek istiyor 

El-Aziz Emlakçılar Derneği(EL-ZEMDER) Başkanı Nuri Gülyüz, Emlakçılık mesleğinin zor günler geçirdiğini ifade ederek tüm esnaflara olduğu gibi emlakçılara da Devlet tarafından destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Daire fiyatlarında düşüş olur mu? 

Elazığ’da kiralık ve satılık konut fiyatları artıkça artıyor. Emlakçılar Odası Başkanı Nuri Gülyüz, kira fiyatlarının düşmeye başladığını fakat satılık konutlarda fiyatların düşmesi için maliyetlerin de düşmesi gerektiğini söyledi. 

Elzem-der’den emlakçıları rahatlatacak yeni bir adım daha

El-Aziz Emlakçılar Derneği ve Malatya Emlakçılar Odası korsanla mücadele konusunda koordineli çalışacak.

Başkan Gülyüz ‘ELZEMDER hizmet etmeye devam edecek’

ELZEMDER’in şimdiye kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, dernek olarak meslektaşlarına hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. 

Emlakçılar kimliğine kavuşuyor

El-Aziz Emlakçılar Derneği girişimleri ile emlakçılar emlakçılık kimlik kartına kavuşuyor.

ELZEM-DER üyelerine sağlık indirimi

El-Aziz Emlakçılar Derneği(ELZEM-DER) ile Elazığ’da faaliyet gösteren bir özel hastane arasında indirim protokolü imzalandı.

Toki Konutları Daire Fiyatlarını Düşürmedi

El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELİYGAD) ziyaret etti. Başkan Nuri Gülyüz, Dernek Başkanı Muhammet Baygeldi ve yönetim kurulu üyeleri Cemil İzgi ve Vedat Yetik tarafından karşılandı.

Başkan Gülyüz ‘Tam Kapanmayı Esnafımız Kaldıramaz’

El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’dan başlayıp 17 Mayıs Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek tam kapanmayı esnafın kaldıramayacağını söyledi.