Müsiad Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan Haberleri
SON DAKİKA

Müsiad Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan Haberleri

Başkan Gürkan, MÜSİAD 107. Genel İdare Kurulu’na katıldı 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, MÜSİAD'ın Karaman’da düzenlenen 107. Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı. 

Gürkan’dan, Genel Başkan Asmalı’ya ve ELFED’e ziyaret 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD Genel Başkanlı Mahmut Asmalı'yı ziyaret etti. 

HAKSİAD Elazığ Şube Başkanı Avcı STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Burhan Avcı ve beraberindeki heyet Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz’ı ziyaret ettiler. 

Milletvekili Demirbağ’dan, Müsiad ve Genç Asriad'a ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, yönetimi ve Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Musa Alperen Namlı ve yönetimiyle bir araya geldi.

Başkan Gürkan: Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, İsveç’te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. 

MÜSİAD’dan fabrikalara destek ziyareti 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve beraberindeki heyet Redcolour Yapı ve Endüstri Boya fabrikasını ziyaret etti. 

Gürkan’dan MÜSİAD EXPO 2022’ye davet 

İstanbul’da gerçekleştirilecek olan MÜSİAD EXPO 2022 Fuarı ile ilgili MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan açıklama yaptı. 

Başkan Gürkan: Türk-Arap İş Zirvesi Elazığ adına verimli geçti 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, Gaziantep'te gerçekleştirilen Uluslararası İş Forumu (IBF) 2. Türk-Arap İş Zirvesi'nin, Elazığ iş dünyasına olumlu etki yapacağına inandığını vurguladı. 

MÜSİAD Başkanı Gürkan, Bakan Özer ile görüştü 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, ilimize gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile bir araya geldi. 

Başkan Gürkan 104. GİK toplantısını değerlendirdi 

“Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayiinde Yeşil Dönüşüm” konulu gerçekleştirilen genel kurul hakkında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, değerlendirmelerde bulundu. 

Gürkan, kalifiye eleman yetişmesinde meslek liselerinin önemi büyük

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde Eti Krom A.Ş. tarafından 2016 yılında yaptırılan 24 derslikli Zeycan Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.