Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Haberleri
SON DAKİKA

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Haberleri

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan flaş açıklama! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, yılın 3. enflasyon raporunu açıklıyor. Kavcıoğlu "Türkiye ekonomisi 2004 yılından bu yana ilk defa ve üst üste cari fazla vermiştir" dedi. Kavcıoğlu yıl sonu enflasyon tahminini yükselterek yüzde 60,4 olarak duyurdui

Merkez Bankası ikinci gün dolar kurunu açıkladı! 

Merkez Bankası, kur korumalı TL mevduat için baz alınacak kur rakamlarını duyurdu. Açıklamada, Dolar kurunun seviyesi 11,6399 TL ve Euro kurunun seviyesi ise 13,1862 TL olduğu açıklandı.

Başkan Kavcıoğlu'ndan enflasyon mesajı! 

Merkez Bankası inansal İstikrar Raporu'nu açıkladı. Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu enflasyona dikkat çekerek "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana kadar elindeki tüm araçları kararlılıkla kullanmaya devam edecektir." dedi.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu yılın son raporunu açıkladı 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, yılın son enflasyon raporunu sundu.. Kavcıoğlu, gıda fiyatlarındaki artışın enflasyona yönelik baskısına dikkat çekti. 2021 sonu için enflasyon beklentisi yükseltilerek 4,3 puanlık güncelleme ile 14,1'den 18,4'e çıkarıldı.

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu gündeme ilişkin soruları yanıtladı!

Rezerv tartışması, kripto para düzenlemesi, faiz konusu ve gündemdeki birçok soruyu gazeteciler sordu, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu cevapladı.

Merkez Bankası'ndan yeni faiz açıklaması

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "Hemen faiz indirilecek önyargısı doğru değil" açıklaması yaptı.