Meral Akşener Haberleri
SON DAKİKA

Meral Akşener Haberleri

İYİ Parti İl Başkanı Yaşar, Akşener ile bir araya geldi 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı olarak göreve başlayan habip yaşar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara’da bir araya gelerek partisinin meclis grup toplantısına katıldı. 

Sönmez, bayramı depremzedelerle birlikte karşıladı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez, bayramın birinci gününde Malatya'da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le birlikte depremzedelerle kahvaltıda buluştu.

Milletvekili Adayı Ercan, Genel Başkan Akşener’le Malatya’da

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Malatya’da depremzedelerle birlikte gerçekleştirdiği kahvaltı programına katıldı.

Akşener'den Sönmez'e destek! FETÖ iddialarına son noktayı koydu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında siyaset gündemine dair soruları yanıtladı. Millet İttifakı ve İYİ Parti'nin adayları üzerine bir değerlendirme yapan Akşener, program sunucusunun İYİ Parti Elazığ 1.Sıra adayı İrfan Sönmez ile ilgili sorduğu bir soru üzerine açıklama yaptı. Akşener, Sönmez'e isnat edilen FETÖ davası  ile ilgili olarak ;''Benim hakkımda dava açıldı. Havada duruyor. Benim ifadem bile alınmadı. Ben sanık mıyım? Tanık mıyım? Ben bile bilmiyorum. Bu tarz asılsız suçlamalar İstanbul İl Başkanımız için de söylendi. FETÖ suçlaması çok ağır bir suçlama.'' dedi.

Akşener, Altılı Masaya dönüyor! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yeni teklifte bulundu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in her iki belediye başkanına cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları için önerilerde bulunduklarını aktardı.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş İYİ Parti'de! 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının açıklanmasına saatler kala Ankara fena karıştı. Masayı terk eden Meral Akşener'e, "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş cumhurbaşkanı yardımcısı olsun" teklifi yapıldı. Akşener'in cevabı beklenirken Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitti. Yavaş ve İmamoğlu çıkıştı ne dedi?.. Ankara'da son dakika gelişmeler...

Destici'den, Meral Akşener yorumu

Seçime sadece aylar kalan 6'lı masadan kalkan İyi Parti Lideri Meral Akşener siyaset gündemini de fena karıştırdı. Akşener'e bir yorum da BBP lideri Mustafa Destici'den geldi.

Partililer Genel Merkez önüne çağrıldı!

Meral Akşener'in ayrıldığı Millet İttifakı bugün CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ortak cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamaya hazırlanıyor. Saadet Partisi'ndeki toplantının ardından kapıda adaylığının açıklanması beklenen Kılıçdaroğlu için CHP Genel Merkezi'nde de hummalı bir çalışma başladı. Partililer kısa mesajla Genel Merkez önüne çağrıldı.

Kılıçdaroğlu bugün adaylığını açıklayacak! 

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa'yı terk etmesinin ardından 5'li Masa haline gelen Millet İttifakı ortakları bugün Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde tekrar toplanıyor. 5'li Masa toplantısının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet Partisi'nin önünde Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması bekleniyor.

5 lider bir araya geldi, kritik görüşme başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin açıklamaları üzerine CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi genel başkanları olağanüstü toplandı.

Akşener'den Altılı Masa toplantısına gidecek misiniz? sorusuna yanıt

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, hakarete varan suçlamalar yönelttiği altılı masayla ilgili 'Pazartesi günkü Altılı Masa toplantısına katılacak mısınız?' sorusuna "Genel İdare Kurulu üyeleri gitmem yönünde karar verirse toplantıya katılırım" yanıtını verdiği öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Partimiz kıskaca alınmıştır!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dün ilk kez cumhurbaşkanı adaylığı için sinyal ermiş ve "Altılı Masa liderlerinin ortak kararı olursa görev olarak kabul ederim" demişti. Mansur Yavaş bugün de adaylık konusunda konuştu: "Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Akşener'in rızasıyla yapılmayan hiçbir şeye girmem."

Altılı masanın adayı belli oluyor

2023’te siyasette kesin olacak diyebileceğim şeyler var diyen Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, altılı masanın adayını açıklayacağı tarihi duyurdu.

Bomba kulis! Altılı Masa'nın adayı o isim mi?

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili canlı yayında flaş iddia! Kemal Kılıçdaroğlu, kendi adaylığı konusunda Meral Akşener'i ikna edemezse, Kılıçdaroğlu ve Akşener birlikte Ali Babacan'ı aday gösterecekmiş.

Akşener, Cumhurbaşkanı adayı mı oluyor! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili bomba kulis. Altılı Masa'nın toplanacağı 14 Kasım günü Meral Akşener, İYİ Parti İl Başkanları tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilecek. İddia canlı yayında Barış Yarkadaş'tan geldi.

Esen, Akşener'in danışmanı oldu

Geçmişte MHP'de siyaset yapan, son yıllarda İyi Parti Elazığ İl teşkilatının oluşmasında etkin rol üstlenen Av. Veysel Esen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanlığına atandı.

Gürgözeler’den Genel Başkan Akşener’e ziyaret 

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

Gürgözeler: İlçelerimiz ve köylerimizde her an sahadayız 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile geçtiğimiz günlerde iftar programına katılan İl Başkanı Servet Gürgözeler açıklamalarda bulundu. 

İYİ Parti yönetiminde deprem! 

İYİ Parti yönetiminde adeta deprem oldu. Meral Akşener, İYİ Parti'nin 2 numaralı koltuğunu Koray Aydın'dan aldı ve teşkilatları kendine bağladı. Yavuz Ağıralioğlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındı. İşte İYİ Parti Başkanlık Divanı'nda yapılan o değişiklikler.

İşte Millet İttifakı'nın adayı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'in son görüşmede Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı konusunda anlaşmaya vardıkları iddia edildi. Anlaşmaya göre, Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı, Meral Akşener fiili başbakanlık görevini yerine getirmek üzere birinci cumhurbaşkanı yardımcısı olacak.

Ersoy Dede'den ortalığı karıştıracak iddia!

İSTANBUL kar altında mahsur kalmışken Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıda 3 saat yemek yemesi, sözcüsü Murat Ongun'un kayak tatile gönderilmesi ve o fotoğrafların servis edilmesinin arkasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun olduğu iddia edildi. İşte TRT Ana Haber sunucusu Ersoy Dede'nin ortalığı karıştıracak iddiasının ayrıntıları...

AK Parti'den istifa etti İYİ Parti'ye geçiyor! 

Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Rasim Arı, dün de AK Parti üyeliğinden istifa etmişti. Arı'nın İYİ Parti'ye geçeceği ve seçimlerde İYİ Parti'den Nevşehir belediye Başkanı adayı olacağı iddia edildi.

Akşener’den Demirbağ’a ‘Beslenme Uzmanı Milletvekili ’benzetmesi

Partisinin meclis grubunda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Ercan ‘İYİ Parti’nin yükselişi devam edecek’

İş insanı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Genel Başkan Meral Akşener’in Bingöl ve Elazığ’da hakla buluşma programları ve ziyaretlerinin oldukça yoğun, verimli ve partilerinin halkın umudu olma yolunda yükselişini devam ettirdiğini göstermesi açısından başarılı olduğunu kaydetti. 

Akşener'den Lütfü Türkkan değerlendirmesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'nin haftalık grup toplantısında gündemi değerlendiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası video yayınlaması üzerine Akşener de video yayınlayarak hükümeti hedef aldı.

Lütfü Türkkan görevden alındı

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın, Bingöl ziyaretinde Meral Akşener'i protesto eden şehit yakını bir vatandaşın boynuna sarılıp küfür etmesi tepkilere neden oldu.

Olmadı Sayın Türkkan!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl ziyareti sırasında bir şehit yakınının tepkisi karşısında ağır sinkaflı küfür eden Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan’a tepkiler dinmiyor.

Millet İttifakı'ndan bomba plan

Cumhurbaşkanının sembolik yardımcısının başbakan gibi görev yapacağı Millet İttifakı'nın planıyla ilgili yazı kaleme alan Ahmet Hakan, "Bu plan bir karmaşa ve kaos planı edasındadır." dedi.

Başkan Or’dan, Elazığlılara davet

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elazığ’a gelişi ile ilgili açıklamalarda bulundu.