Islam Memiş Haberleri
SON DAKİKA

Islam Memiş Haberleri

Altın için yeni rakam verildi! 

Altın fiyatları hafta içinde yükselişine hız verdi. Gram altın fiyatı rekor kırarken, çeyrek altın, Cumhuriyet altını da onu yükselişte takip etti. Peki altın fiyatları ne olur? Kapalıçarşı esnafı mevduat faizlerinin yüksek olmasından dolayı altına talebin azaldığını söyledi. İslam Memiş ise altının gram fiyatı için 4 kademeli tahminini açıkladı. “Yılı 3000 TL seviyesinden bitiren bir gram altın olacak…”

Altın fiyatları uçuşa geçti! 

Geçtiğimiz haftalarda ons tarafında en düşük seviyelerde seyreden altında son durum ne? Altın fiyatlarında yeni haftanın ilk işlem gününde yükseliş hız kesmiyor. Peki böyle mi devam edecek? 

Gram altında tarihi rekor 

Dolar/TL kurunun yükselişinin etkisiyle altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın her geçen gün rekorunu yeniliyor. Gram altın şu sıralar 1.327 liradan alıcı buluyor.

İslam Memiş'ten merak uyandıran paylaşım! 

Son dönemde yaptığı değerlendirmelerle adından söz ettiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, herkesi merakta bırakan bir paylaşım yaptı ve "Sürprizlere hazır olun" dedi.

Gram altın 3 ay içinde 1000 lirayı bulacak! 

Dolar yükselirken gram altın da ona eşlik ederek rekor üstüne rekor kırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk gram altının 3 ay içinde 1000 lirayı bulacağını öngörürken altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geliyor. İslam Memiş ise, altın almak isteyenleri bir süre beklemeleri konusunda uyardı...

Altın fiyatı neden tepetaklak oldu?

Gram altında bir gecede 30 liralık düşüşün nedenleri tartışılıyor... Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Merkez bankaları ve büyük şirketler manipülasyonlarını sürdürüyor. Bu sert düşüşlerin nedeni altın yatırımcısını tuzağa çekmektir” dedi.

Altın fiyatları için 600 TL beklentisini yeniledi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son durumu Haber 7'ye yorumladı. Memiş, altın fiyatları için 600 TL beklentisini yenilerken, bu rakam sürpriz olmayacak dedi.

İslam Memiş uyardı! Altının yükselişini ansızın bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcısına flaş tavsiyeler geldi. Piyasalarda kargaşa, yangın ve belirsizlik yaşandığını belirten Memiş, "Altın için o kadar büyük bir plan var ki, bugünleri düşüş değil, bir nimet olarak görenler kazanacak" dedi. İşte İslam Memiş'in son yazısında altınla ilgili uyarıları...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten Altın Fiyatları İçin Bomba Tahmin!

Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın yatırımcısını uyardı. 'Artık altın fiyatları yükselmez, altını satıp mevduata geçeyim mi?' gibi soruların geldiğini belirten Memiş, bu haftanın son fırsat olduğunu söyledi ve ocak ayını işaret etti.