Iş Insanı Yüksel Ercan Haberleri
SON DAKİKA

Iş Insanı Yüksel Ercan Haberleri

İyi Parti Skm açılışında konuşan Sönmez’e vatandaşlardan yoğun ilgi

İYİ Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı, İş İnsanı Yüksel Ercan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi Kovancılar ilçesinde açıldı. 

Yüksel Ercan aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs seçimlerinde İyi Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan iş insanı Yüksel Ercan, İyi Parti Genel Merkezine yaptığı müracaatın ardından bu kararını partilileri ve Elazığlılarla da paylaştı.

İyi Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Yüksel Ercan: Karakoçan, Hak Ettiği Konumda Değil

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı iş insanı Yüksel Ercan ve teşkilat mensupları Karakoçan ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karakoçan esnafının içler acısı bir halde olduğunu ifade eden Ercan, sorunların çözüm kaynağının İYİ Parti iktidarında olduğunu kaydetti. 

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ercan: Sivrice, sorunlar yumağı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş insanı Yüksel Ercan, Sivrice ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Ziyarete il yönetim kurulu üyeleri Hayati Çağlayan, İsmail Göktaş ile merkez ilçe teşkilat başkanı Hamit Sunkar eşlik etti.

Yüksel Ercan: Partimize büyük bir ilgi var

İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Yüksel Ercan saha çalışmalarına devam ettiklerini ve Elâzığ’da partilerine büyük bir ilgi olduğunu söyledi.

Ercan: Elazığ yine yok sayıldı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve iş insanı Yüksel Ercan, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan TOKİ tarafından hayata geçirilecek “ilk evim ilk işyerim” projesinde Elazığ’ın yer almamasının büyük bir eksiklik olduğunu ifade etti.

İş insanı Ercan: Hükümetin elini taşın altına koyması gerekiyor

Ercan Oto Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Yüksel Ercan, vatandaşın ekonomik anlamda rahatlaması adına hükümetin kalıcı çözümler üretmesinin kaçınılmaz olduğunu kaydetti.

İş insanı Ercan’dan Sanayi Sitespor onuruna yemek 

Elazığ 1. Amatör B Grubunda mücadele eden Sanayi Sitespor grubunda liderliğini sürdürüyor. Oynadığı 7 maçın 7’sini kazanan Sanayi Sitespor ilk yarıyı namağlup kapatmayı düşünüyor. İş insanı Yüksel Ercan grubunda lider olan takımla yemekte bir araya gelerek başarılar diledi. Ercan, kendisinin de Sanayi Mahallesi’nde doğup büyüdüğünü belirterek, takıma desteklerinin süreceğini söyledi. 

Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan ‘Elazığ'ı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum’

İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı, Elazığlı saygın iş insanı Yüksel Ercan, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELİYGAD) ziyaret etti.