Ihh Elazığ Haberleri
SON DAKİKA

Ihh Elazığ Haberleri

İHH Elazığ Şubesinden Hakikate Yolculuk konferansı 

Teksaslı Yazar Najla Kepler, “Teksas’tan Hakikate Yolculuk” adlı konferans ile Elazığlılarla buluştu. 

İHH’dan ‘Dürüstlük Manavı’ Etkinliği

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği ve Millî Eğitim Bakanlığı arasında yapılan değerler eğitimi protokolü kapsamında Elazığ Çaba İlkokulu'nda değerler eğitimini içeren "Dürüstlük Manavı" etkinliği yapıldı.

İHH’dan Öğrencilere Diş Sağlığı Eğitimi

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği yetim, yoksul ve muhacirlerin gıda, ısınma ve barınma ihtiyaçlarını gidermenin yanında sosyal faaliyetlerini de devam ettiriyor. Elazığ Genç İHH tarafından organize edilen bir etkinlikle ilkokul öğrencilerine diş sağlığı eğitimi verildi.

ELAZIĞ İHH: “YARDIM YAPARKEN ONAYLI MAKBUZLARA DİKKAT EDİN!”

İşgalci İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırıların ardından Gazze’ye yardım ulaştırmak amacıyla kampanya başlatan İHH Elazığ Temsilciliği, yetkisiz ve art niyetli bazı kişilerin de halkımızdan yardım topladıkları ve bunlara itibar edilmemesi gerektiği yönünde bir açıklama yaptı.

İHH gönüllülerine iki günlük doğa programı

İHH Elazığ Şubesi gönüllü arama kurtarma ekibi aralarındaki kaynaşma ve diyalogu artırmak, doğa şartlarında daha uzun süre hayatta kalmayı öğrenmek amaçlı iki günlük bir doğa programı gerçekleştirdi.

İHH’dan Kurban Yardımları

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramında da hayırseverlerin kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

İHH’dan karne şenliği 

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği yetim çocuklara yönelik karne şenliği kapsamında çocukları Elazığ Hipodromunda atlar ile buluşturdu. 

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneğinden ramazan yardımları

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Ramazan ayı dolayısıyla bir yandan deprem bölgelerindeki faaliyetlerini sürdürürken bir yandan da Elazığ’da bulunan fakir, muhacir ve depremzedelere yönelik yardımlarını devam ettiriyor.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği deprem bölgesinde

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve ‘Yüzyılın Afeti’ olarak değerlendirilen depremlerin ardından İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği de ilk andan itibaren hem arama ve kurtarma hem de insani yardım faaliyetlerinde tüm gönüllüleri ile birlikte seferber olmuş durumda.

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesinden Afganistan’a yardım

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi dünyanın değişik coğrafyasında mağdur, mazlum ve mültecilere yardımlarını sürdürüyor.

İHH’dan yetim aileleri kalkındırma projesi

İHH İnsani Yardım Derneği yetim ailelerin yaşam kalitelerini yükseltmek ve aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla iki aileye sağmal inek ve yem desteği sağladı. 

İyilik elçilerinin desteği ihtiyaç sahiplerinin yuvasını ısıtıyor 

Elazığ'da İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği üyeleri, hayırseverlerin katkısı ile kentte kimsesiz, yaşlı ve ihtiyaç sahibi 300 aileye soba ile yakacak desteği sundu. 

İHH İl Temsilcisi Metin Kılıç Görevini Devretti

İHH Elazığ İl Temsilcisi Metin Kılıç, Konya’ya tayini çıkması nedeniyle yaklaşık on yıldır yürüttüğü başkanlık görevini devretti.

İHH’dan İftar Sofralarına Sıcak Yemek

Mübarek Ramazan ayına çok önemli hizmetler ve yardım faaliyetleri ile giren İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği yüzlerce aileye ayni ve nakdi yardımları ulaştırmanın yanında iki yıldır devam ettirdiği iftar sofralarını sıcak yemekle buluşturma faaliyetini bu yıl da devam ettiriyor.

İHH’nın Fidanları Toprakla Buluştu

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği tarafından Akçakiraz Beldesi'nde hatıra ormanı oluşturulması amacıyla belirlenen alana fidan dikildi.

İHH Elazığ Ekibi İzmir’de Kurtarma Faaliyetlerine Katıldı

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği arama ve kurtarma ekibi İzmir’de meydana gelen depremin ardından yürütülen arama kurtarma faaliyetlerine katıldı.