Feyzi Gürtürk Haberleri
SON DAKİKA

Feyzi Gürtürk Haberleri

Gürtürk’ten veda mesajı

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nde görevlendirilen Feyzi Gürtürk, veda mesajı yayımladı. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişimi

Milli Eğitim Bakanlığı, ülke genelinde yaptığı rotasyon ve yeni görevlendirme sonucu Elazığ Milli Eğitim Müdürü değişti.

Başkan Arslan: Mesleki eğitim işbirliği protokolü artık daha cazip hale geldi 

Milli Eğitim İl Müdürü Feyzi Gürtürk, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ı ziyaret etti.

Deizm ve mücadelesi konferansı düzenlendi 

Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Elazığ ilinde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik bir konferans düzenlendi. 

Ahmet Yesevi SBL Kütüphanesi açıldı 

Elazığ Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nde öğretmen Behice Sarıkamış’ın katkıları ile yapılan ve adı verilen kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. 

Sahada Kitap Var Projesi ödül töreni gerçekleştirildi 

Amatör Spor Kulüpleri sporcularına yönelik düzenlenen “Sahada Kitap Var” projesinin ödül töreni gerçekleştirildi. 

Cemil Meriç Fen Lisesi Kütüphanesi açıldı 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” Projesi kapsamında Cemil Meriç Fen Lisesine yaptırılan kütüphanenin ve matematik atölyesinin açılış gerçekleştirildi. 

Kütüphane açılışları devam ediyor

‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsamında Elazığ’da kurulumları yapılan yeni kütüphanelerden birinin daha açılışı gerçekleştirildi.

Muhabbetimiz bol olsun projesi devam ediyor

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve ilimizdeki pansiyonlu öğrencilere yönelik olarak düzenlenen Muhabbetimiz Bol Olsun Projesi kapsamında; Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, beraberindeki eğitim yöneticileri ile birlikte Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle bir araya geldi.

Şehidimiz Faruk Barut şehadet yıldönümünde isminin verildiği okulda anıldı

23 Kasım 2017 tarihinde Bingöl-Elazığ karayolunda şehit düşen Faruk BARUT’ un şehadetinin 4’ncü seneyi devriyesinde, isminin verildiği Şehit Faruk Barut Çok Programlı Anadolu Lisesinde İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜK, şehidimizin ailesi ve öğrencilerin katılımıyla anma programı düzenlendi.

Şehidimiz adına okulda şehitlik köşesi oluşturuldu 

Ağınlı Şehidimiz Hasan Halit Küçük’ün adının verildiği okulda, şehidimizin öğrenciler tarafından tanınması için şehitlik köşesi oluşturuldu. 

Şehit Mehmet Öter MTAL öğrencileri ödüllendirildi 

Diyarbakır uluslararası aşçılık ve pastacılık yarışmasına katılan Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 3 altın 1 bronz madalya ile ödüllendirildi. 

Meslek liseleri cankurtaran simidi oldu

2020 yılının başlarında ortaya çıkan Covid-19 salgını ve sonrasında yaşanan süreç mesleki eğitimin önemini bir kez daha ortaya koydu.

Uygulama Otelin tanıtım programı yapıldı 

Turizm ve Otelcilik alanında 310 öğrenciye eğitim veren Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yer alan uygulama otelinin tanıtım programı yapıldı. 

Bu proje 10 bin dolar hibe aldı 

Elazığ Şehit Nadir İpek Ortaokulu Müdürü Reşat Cengiz’in yazdığı "Bugünün Bilimi Yarının Teknolojisi " adlı proje Avustralya Büyükelçiliği 10 Bin Dolar hibe almaya hak kazandı. 

Özel Okullar Platformu’ndan Gürktürk’e Ziyaret

Özel Okullar Platformu Başkanı Oya Düşmez, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ü ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Gürtük, özel okulların rakip değil birlikte yol yürüyen ortak olarak gördüklerini söyledi. GÜNDEM 21 Mayıs 2021 Cuma 19:01 Sıtkı Taşel Özel Okullar Platformu Başkanı Oya Düşmez, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtük’ü makamında ziyaret etti.