Esnaf Haberleri
SON DAKİKA

Esnaf Haberleri

Başkan Havabulut’tan evlenecek çiftlere düğün hediyesi

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek yeni evlenen çiftlere yapacakları Fotoğraf çekimlerinde indirim çeki vereceklerini duyurdu.

Başkan Adayı Duran'a yoğun destek 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

Milletvekili Erol, Kapalı Çarşı esnafıyla buluştu 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi. 

Başkan Adayı Duran’a sebze hali esnafından yoğun ilgi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Septioğlu: Artık Vakit Geldi, Değişimi Elazığ’dan Başlatıyoruz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşlarla bir araya gelmeye de devam ediyor.

Başkan Adayı Septioğlu Salıbaba Mahalle sakinleriyle buluştu 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. 

Esnaf ve yurttaşlardan başkan adayı Duran’a yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Başkan Adayı Septioğlu, Seçim Öncesi Temaslarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ulaş: Yerel esnafımıza destek şart

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Ramazan ayında vatandaşların alışverişlerini yerel esnaflardan yapmalarını istediklerini, yerel esnafın fiyatları ulusal marketlerin fiyatlarından daha uygun olduğunu ve yerel seçimlerin sonrasında ekonominin eski günlerine dönmesini beklediklerini ifade etti. 

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Septioğlu: Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de belediyeler hibe alarak bu işleri yaparken Elazığ Belediyesi borçlanarak yapıyor. Türkiye’de bu çalışmalar hibeyle yapılıyor.” Dedi.

Başkan adayı Duran’a esnaftan yoğun ilgi

2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Septioğlu: 31 Mart bu şehri ayağa kaldırma vaktidir 

2024 Mahalli idareler seçimlerine doğru düzenlediği proje tanıtım toplantısıyla projelerini açıklayarak şehirde heyecan uyandıran Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALTAŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YETKİ İSTİYOR

Kültür Mahallesi'nin muhtar adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle halkı, muhtar adayı Altaş’a tam destek veriyor.

Başkan Adayı Duran’dan, esnaf ve vatandaş ziyareti

2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Duran, seçim çalışmalarını sürdürüyor 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, resmî kurumları ziyaret etmeye devam ediyor. 

Başkan Adayı Septioğlu, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Septioğlu, esnaflarla buluşmaya devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirerek “Hayırlı Ramazanlar” Dileklerinde Bulundu.

Septioğlu, Elazığ hak ettiği değişimi Yeniden Refah’la yaşayacak

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında önce Elazığ Sanayi Sitesi esnafını, ardından da Elazığ Ehlibeyt Cemevini ziyaret ederek, sorunları dinledi, şehrin refaha kavuşması için destek istedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hizmet binası açıldı 

Elazığ Belediyesi tarafından tahsis edilen Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliği binası düzenlenen program ile hizmete açıldı. 

Başkan Adayı Septioğlu, çalışmalarını sürdürüyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarının nabzının hızla arttığı bu günlerde esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor. 

Havabulut: Kredi kartlarına yapılacak düzenleme düzeni bozar

Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, kredi kartlarında yapılacak düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı. 

Başkan Özdoğan’dan, yerel esnafa destek çağrısı

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Ramazan Ayında hayırseverlerin ramazan kolilerini yerel esnaftan yapmasını isteyerek yerel esnafın ülkemizin bacasız sanayisi olduğunu söyledi.

Aygen: Üreten bir Elazığ için elimizden geleni yapacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, Elazığ sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. İş dünyasının kalbi olarak nitelendirilen ve şehrin ekonomik can damarı olan sanayi sitesinde esnaflarla sohbet eden Aygen ve Erkan, onların taleplerini ve önerilerini dinledi.

MHP Adayı Aygen Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, esnaf ve sanayi sitesi ziyaret programı gerçekleştirdi. Elazığ'da esnafın nabzını tutan Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte yerel iş insanları ve sanatkarların görüş ve önerilerini dinledi.

Altın için yeni rakam verildi! 

Altın fiyatları hafta içinde yükselişine hız verdi. Gram altın fiyatı rekor kırarken, çeyrek altın, Cumhuriyet altını da onu yükselişte takip etti. Peki altın fiyatları ne olur? Kapalıçarşı esnafı mevduat faizlerinin yüksek olmasından dolayı altına talebin azaldığını söyledi. İslam Memiş ise altının gram fiyatı için 4 kademeli tahminini açıkladı. “Yılı 3000 TL seviyesinden bitiren bir gram altın olacak…”

MHP Adayı Aygen’den, Kapalı Çarşı esnafına ziyaret

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen öncülüğünde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin il, ilçe  ve ocak yöneticilerinden oluşan heyet, Elazığ'daki tarihi Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

MHP adayı Aygen, vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Murat Aygen bugün de Esnaf ve vatandaşlar ile buluşmaya devam etti.

Başkan Ulaş: Yetkilileri göreve çağırıyoruz

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 24-28 Ocak tarihlerinde Elazığ’da düzenlenecek ‘Moda Festivalinin’ mutlaka iptal edilmesi gerektiğini ifade ederek “Yerel esnafımız kan ağladığı bugünlerde günlerde ilimizde giyim festivali düzenlemesi yerel esnafa büyük darbe vuracak. Festivalin iptal edilmesi için yetkileri göreve çağıyoruz” dedi.