Elmiyad Haberleri
SON DAKİKA

Elmiyad Haberleri

ELMİYAD’dan FHGC’ye ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci ile yönetim kurulu üyeleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Usta isim Zafer Kiraz, bir kez daha hayran bıraktı

Diksiyon ve Beden Dili Eğitim Uzmanı ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen program kapsamında Elazığ’da ücretsiz olarak seminer verdi. 

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığlılarla buluşacak 

Diksiyon ve Beden Dili Eğitim Uzmanı Ünlü Haber Sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen program kapsamında 17 Şubat Cumartesi günü Elazığ’da ücretsiz olarak seminer verecek. 

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığ'da seminer verecek

Diksiyon, beden dili eğitim uzmanı ve ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından tertip edilen 'Zafer Kiraz'la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri' programına katılmak üzere Elazığ'a gelecek. 

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığ’da seminer verecek

Diksiyon, beden dili eğitim uzmanı ve ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından tertip edilen “Zafer Kiraz’la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri” programına katılmak üzere Elazığ’a gelecek. 

Septioğlu'ndan ELMİYAD'a ziyaret

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELMİYAD) ziyaret etti. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ELMİYAD’a ziyaret

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına hızlı bir tempoyla başlayan AK Parti Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı da eşlik etti.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVLİYAOĞLU’DAN ELMİYAD’A ZİYARET

Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci ile bir araya gelen Evliyaoğlu, gezileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Elazığ, Vatanına sevdalı bir şehirdir

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci, Elazığspor taraftarlarının Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı olaylar ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Belediye Başkan Aday Adayı  Abdullah Karadağ, ELMİYAD'ı ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı, kentsel dönüşüm uzmanı Dr. Abdullah Karadağ, seçim gezileri kapsamında Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELMİYAD) ziyaret etti.

Demirtaş’tan ELMİYAD’a ziyaret 

AK Parti Palu Belediye Başkan Aday Adayı Vahdettin Demirtaş, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

ELAZIĞ İNTERNET MEDYASINDAN ‘İSRAİL’ TEPKİSİ

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği öncülüğünde ilimizde bulunan 15 haber sitesi ortak bir bildiri yayınlayarak, kurulduğu günden bugüne Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren İsrail’i kınadıklarını ve bu orantısız savaşın artık sona ermesini istediklerini açıkladı.

Erdem ailesinin mutlu günü

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığ Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü personellerinden Kayhan Fazıl Erdem'in oğlu Muaz Kayhan Erdem düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı...

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ELMİYAD’ı ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

Basın Müdürü Demiral'dan ELMİYAD’a ziyaret

Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serhat Demiral, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında Elazığ İnternet, Medya ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

Bahçeci: Kamuoyundan Emeğe Saygı Bekliyoruz

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan BAHÇECİ, Elazığ’da internet üzerinden yayın yapan haber sitelerinin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, bu durumun basın mesleğini itibarsızlaştırdığını, gazetecilik mesleğini hakkıyla yerine getirenleri mağdur ettiğini söyledi.

Milletvekili Adayı Prof. Dr Yasemin Açık, ELMİYAD’ı ziyaret etti

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELMİYAD) ziyaret etti.

Bahçeci: Resmi ilan alma kriterleri esnetilmeli

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Başkanı Erhan Bahçeci, internet haber sitelerinin resmi ilan ve reklam almasına olanak tanıyan kanunun yasalaşarak yürürlüğe girmesinin tarihi bir reform olduğunu, ancak Basın İlan Kurumunun yayınladığı yönetmelikte belirlenen ilan alma kriterlerinin mevcut şartlarda karşılanmasının mümkün olmadığını, bu nedenle şartların esnetilmesi gerektiğini söyledi.  

Vali Toraman’dan ELMİYAD’a Ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kollarından ELMİYAD’a ziyaret

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

DEVA Partisinden ELMİYAD’a ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

ELMİYAD’dan Başkan Şerifoğulları’na teşekkür plaketi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), Elazığ Basın Tarihine ışık tutacak olan Basın Müzesi Projesini hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür plaketi verdi. Plaketi ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, Basın Müzesinin açılış töreninde Başkan Şerifoğulları’na takdim etti.

ELMİYAD yönetiminden Kanal 23’e ziyaret

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Yönetim Kurulu, 29. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Kanal 23’ü ziyaret etti. 

ELMİYAD Yönetiminden Vali Toraman’a ziyaret

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Başkanı Erhan Bahçeci, Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Öztürk, Kayhan Fazıl Erdem ve Vedat Yetik, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti.

Şahin: Partimize ve Genel Başkanımıza büyük bir güven ve ilgi var

Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Şahin, memleketi Elazığ’da birtakım ziyaretlerde bulundu. Şahin, programı kapsamında Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

TÜGVA'dan ELMİYAD'A ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Elazığ İl Temsilcisi Muhammed Sacit Ataş ve yönetimi Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

ELMİYAD Başkanlığında Bahçeci dönemi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’nin (ELMİYAD) 1. olağan genel kurulu gerçekleşti. Genel kurulda, organ değişimleri yapılırken, yönetim kurulunun aldığı kararla ELMİYAD Başkanlığına Erhan Bahçeci seçildi.

Başkan Altaş: 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Gülşah Altaş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Av. Aziz Dinç’ten ELMİYAD’A ziyaret

Elazığ’ın sevilen simalarından Av. Aziz Dinç, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Milletvekili Balık: Tek vazgeçilmezimiz liderimiz Erdoğan’dır

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.