Elazığ Valisi Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Valisi Haberleri

Aktaş, Emniyet ve Jandarma ekipleri ile bir araya geldi

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ile birlikte karakolları gezerek, Emniyet güçlerinin hem Polis Haftalarını hem de Bayramlarını kutladı

Milletvekili Erol’dan Elazığ Valisi ve siyasilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TYP kapsamında işe alınacak kişilerin bir kısmının kura dışında tutulması iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

TEKNOVA OSB yer tahsisi için imzalar atıldı

TEKNOVA OSB Yer Tahsis Belgesi İmza Töreni ETSO’da yapıldı. 293 parselden 115’nin tahsisi için düzenlenen törene katılan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, üretim, yatırım ve istihdam anlamında Elâzığ’da güzel şeyler yaşandığını söyledi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman doçent unvanı aldı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu kararıyla Doçent unvanını aldı.

Vali Toraman, AA’nın ‘Yılın Kareleri’ 2023 oylamasına katıldı

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı. Toraman, makamında, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan seçkiden 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Vali Toraman ve Müdür Karayel’den güven uygulaması 

Elazığ genelinde Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güven uygulaması yapılmaya devam ediyor. Elazığ Valisi Ömer Toraman ve İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel uygulamayı yerinde inceledi. 

Vali Toraman, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 6 Şubat depremlerinde Elazığ’da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. 

Vali Toraman, Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi 

Elazığ ve Türkiye için dünya turizmi açısından da önemli bir kazanım olan Saklıkapı Kanyonu’nun kaderini değiştirecek adım atıldı. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Saklıkapı Kanyonu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne devredilecek. Gerçekleşecek devir işlemi ile Saklıkapı Kanyonu tabiat parkı statüsüne kavuşacak. 

Vali Toraman: Sivrice’ye Yaklaşık 100 Milyon liralık yatırım yaptık 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberindeki heyet ile birlikte güney sahil yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Vali Toraman, Sivrice’ye yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi. 

Vali Toraman, Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Halk Günü” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşları makamında ağırlayan vali toraman, talep ve sorunları dinleyerek birer birer not aldı. 

Vali Toraman’dan şehidimizin ailesine geçmiş olsun ziyareti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Şehit Binbaşı Zafer Kılıç’ın ailesini ziyaret ederek yaşanan hırsızlık olayı sonrası geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Vali Toraman, Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi inşaatını inceledi 

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 

Vali Toraman, Gaziler onuruna yemek verdi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle valilik tarafından düzenlenen yemekte, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. 

Vali Toraman: 10 Bin 700 ağır hasarlı binanın, 4 bini yıkıldı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Kahramanmaraş depremleri sonrasında Elâzığ’da ağır hasarlı tespit edilen 10 bin 700 binanın 4 bin tanesinin yıkıldığını söyledi. 

Vali Toraman, yapımı süren konutlarda incelemelerde bulundu

Mustafapaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Elazığ Valisi Dr. Ömer toraman daha sonra Güneykent Mahallesi’nde yapımı devam eden deprem konutlarını gezdi. Vali Toraman gelinen süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Vali Toraman’dan Kahve Fincanı Müzesi’ne destek

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ETUDER tarafından hazırlanan Kahve Fincanı Müzesi’ne kendi adına fincan verdi.

Vali Toraman’dan Rektör Prof. Dr. Göktaş’a tebrik ziyareti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret ederek yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Vali Ömer Toraman’dan Basın Bayramı mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

Toraman: Vatandaşlarımız 4 Ağustos tarihine kadar hak sahipliğine başvuruda bulunabilirler 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman hak sahipliği ile ilgili son durumu açıkladı. Vali Toraman bugüne kadar Elazığ'da 18 bin 104 kişinin hak sahipliğine başvurduğunu ifade ederek vatandaşların 4 Ağustos Cuma gününe başvuruların devam edeceğini söyledi. 

Başkan Şerifoğulları, şehitlikleri ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte Kurban Bayramı arifesinde Harput Şehitliği, Garnizon Şehitliği ve İcadiye Şehitliğini ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua etti.

Vali Toraman’dan destek 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Kurbanını Paylaş, Kardeşinle yakınlaş kampanyasına destek oldu. 

Vali Toraman: Yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 28 Mayıs Pazar günü yapılan seçimin ardından Elazığ’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını açıkladı. 

Demirbağ: Toplantıda Elazığ adına önemli konular görüşüldü 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Valisi Ömer Toraman Başkanlığında ve il protokolünün katılımıyla bugün gerçekleştirilen toplantıda, Elazığ’ın kuruluşundan itibaren ikamet edilen eski mahallelerin gerek afet konutları, gerekse kentsel dönüşüm uygulaması suretiyle canlandırılması ve gelişmesi konusunun görüşüldüğünü ifade etti. 

Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları Palu İlçesi’nde incelemelerde bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Palu ilçesine giderek, incelemelerde bulundular. 

AFAD’da durum değerlendirmesi yapıldı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında Elazığ’da Afet ve Acil Durumlar Yönetim Merkezinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Toraman: Elazığ genelinde 577 ağır hasarlı bina var

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin ardından Elazığ’da 577 ağır hasarlı bina olduğunu açıkladı

Deprem sonrası değerlendirme toplantıları sürüyor 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Başkanlığında Elazığ’da Afet ve Acil Durumlar Yönetim Merkezinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Vali Toraman: Elazığ’da gaz arzı sağlanmıştır

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Merkezde saat 5:30 itibariyle ise tamamına gaz arzı sağlandığını duyurdu.

Vali Toraman’dan, yardımların toplandığı alanlara ziyaret 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, deprem bölgelerine gönderilen yardımların toplandığı Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı'nı ve Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. 

Vali Toraman, Arıcak ve Palu’da temaslarda bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberinde il protokolü ile birlikte Arıcak ve Palu ilçesinde bir takım temaslarda bulundu.