Elazığ Tso Başkanı Asilhan Arslan Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Tso Başkanı Asilhan Arslan Haberleri

Başkan Arslan: Kırtasiye ürünleri kırtasiyeden alınmalı 

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala yaptığı açıklamada öğrenci ve velileri uyararak kırtasiye ve tüm okul araç ve gereçlerinin TSE kriterlerine uygun ve ambalajı şekilde kırtasiyelerden alınması çağrısında bulundu. 

Başkan Arslan: Enerjiye yapılan zamlar iş dünyasını olumsuz etkileyecek 

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 01 Eylül 2022 tarihinden geçerli olmak üzere uygulanacağı açıklanan Elektrik ve Doğalgaza yapılan zammı değerlendirerek, yapılan zammın iş dünyasını olumsuz yönde etkileyeceğini söyledi. 

Başkan Arslan: Duyurunun kaldırılması talep edildi 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nın 25 Şubat 2022 tarihinde web sitesinde yer alan Basın Duyurusuna Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan açıklama getirerek, Odanın resmi açıklama ve beyanatı dışında yer alan yorum, değerlendirme ve haberlerin bağlayıcı olmadığı belirtilerek, duyurunun kaldırılması veya düzeltilmesi talep edildi.

Başkan Arslan: Süre uzatımı çok değerli olmuştur ancak beklentimizi karşılamamıştır 

29 Aralık 2021 tarih ve 31704 sayılı Resmi Gazetede Cumhurbaşkanı kararı ile Elazığ’ında içinde bulunduğu Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımların desteklenmesiyle ilgili sağlanan teşvikler 31.12.2022 tarihine kadar uzatıldı. Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, taleplerinin tam olarak karşılanmaması ile birlikte sürenin uzatılmasının çok değerli olduğunu ifade etti. 

Başkan Arslan, iş dünyasının sorunları gündeme taşındı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, ETSO’nun çok sayıda beklentisini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yapılan toplantıda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından dile getirildiğini ifade etti. 

TOBB Heyeti Kırgızistan’da Görüşmelerde Bulundu

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, ülkeyi ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu heyeti kabul etti.