Elazığ Ticaret Borsası Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Ticaret Borsası Haberleri

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Dumandağ’a Filistin’e desteklerinden dolayı plaket verildi

Türk Kızılay'ı Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a ''Filistin'e yardım'' etkinliğine verdiği destekten dolayı plaket taktim etti.

Başkan Dumandağ, Oda-Borsa seminerine katıldı 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve genel sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar. 

Elazığ Ticaret Borsası, Elazığ’ın sorunlarını Ankara’ya taşıdı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve üyeleri Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’ı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'ı ve AK Parti Elazığ Milletvekillerini ziyaret eden heyet Elazığ’ın sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu. 

Dumandağ, üyelerin sorun ve taleplerini paylaştı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge istişare toplantısına katılarak talep ve sorunları paylaştı. 

Ticaret Borsası, yerli otomobil TOGG’u teslim aldı 

Elazığ Ticaret Borsası, Türkiye'nin Yerli ve Milli Otomobili TOGG'u teslim aldı. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Ticaret Borsası’na teslim edilen TOGG’un Elâzığ’a hayırlı olmasını temenni etti. 

Başkan Dumandağ ve yönetiminin Tunceli temasları 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindekiler Tunceli’de hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Elazığ’da Canlı Hayvan Borsası Projesinin protokolü imzalandı 

Elazığ Ticaret Borsası tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansının desteği kapsamında Elazığ’da Gümüşkavak Mahallesinde hayata geçirilecek olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi için protokol imzalandı. 

Başkan Dumandağ, TOGG’da 112. sırada 

TOBB 79. genel kurulunda TOGG talep eden oda ve borsalar arasında yapılan kura çekim töreninde Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 112 nolu sırayı çekerek, TOGG’u Elazığ’a kazandırdı. 

Cevdet Yılmaz, ETSO ve Ticaret Borsası’nı ziyaret etti 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eski Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Yılmaz, Elazığ, “İlk seçimde tavrını çok net bir şekilde ortaya koydu” dedi. 

Ticaret Borsası’ndan depremzedeler için gıda yardımı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber depremin ardından Baskil İlçesi’ne yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu. 

Elazığ Ticaret Borsası’ndan Karakoçan’daki öğrencilere yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleri ve Elazığ Ticaret Borsası'nın koordinesi ile Karakoçan’daki dar gelirli ailelerin çocukları için ayakkabı ve mont yardımında bulunuldu.

Müftü Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret etti 

Elazığ Müftülüğü görevinden Trabzon Müftülüğü görevine atanan Selami Aydın Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret etti.

Seçimin ardından Başkan Dumandağ açıklamada bulundu 

Elazığ Ticaret Borsası seçimlerinin ardından Elazığ Ticaret Borsası seçimlerinde güven tazeleyen Başkan Mehmet Ali Dumandağ açıklamada bulundu. 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı belli oldu 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanlık seçimleri sona erdi. Yapılan seçimler sonucunda Ticaret Borsası’nın yeni başkanı belli oldu. 

Başkan Arslan, şehrimize yakışır bir organizasyon oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası işbirliğinde, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetli ve iş dünyasının katılımı ile gerçekleştirildi.

Elazığ Ticaret Borsası’na Akreditasyon Sertifikası verildi 

Akreditasyon çalışmalarında gösterdiği başarı ile b seviyeye yükselen Elazığ Ticaret Borsası’na akreditasyon sertifikası verildi. 

Arslan: Ticaret Borsası üretimin destek merkezi olacak

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla devam ettiriyor.

Başkan Adayı Arslan, Çarşı Mahallesi esnaflarını ziyaret etti

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı ve ELKAS Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Çarşı Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, projelerini anlattı, esnafların beklentilerini dinledi.

Başkan Dumandağ: Esnaf zor bir süreçten geçiyor 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Arı Grup Tedarikçi Firma Gıda Temizlik Ambalaj esnaf dükkânını ziyaret ederek, alışveriş yaptı. Her zaman esnafımızın yanındayız diyen Başkan Dumandağ ekonomik sıkıntılar nedeni ile esnafın zor bir süreçten geçtiğini söyledi. 

TOBB Bölge Toplantısı Diyarbakır’da yapıldı 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen Doğu - Güneydoğu Anadolu Bölgesi Odalar ve Borsalar İstişare Toplantısı’na katıldı. 

Ticaret Borsası’ndan ‘Bakkal Kart’a destek 

Bakkallar odası tarafından yerel esnafın kalkınması ve desteklenmesi amacıyla başlatılan “Bakkal Kart” projesine Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da destek verdi. 

Başkan Adayı Arslan: Borsamızı etkin hizmet üreten yapıya kavuşturacağız

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı ve ELKAS Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Arslan, seçim çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek, “üyelerimizin desteği ile yönetime geldiğimizde gerçekleştireceğimiz çalışmalar ve uygulayacağız projelerle Elazığ Ticaret Borsası’nı çağdaş ve etkin hizmet üreten bir borsa niteliğine kavuşturacağız” dedi.

Dumandağ: Elimizi taşın altına koyacağız

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İl Müdürlüklerini ziyaret Eden Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, paydaşları ile birlikte şehrin kalkınması için ellerini taşın altına koyacaklarını söyledi. 

Ticaret Borsası üyeleri için indirimli akaryakıt protokolü imzaladı 

Elazığ Ticaret Borsası ile bir petrol istasyonu arasında indirimli akaryakıt protokolü imzalandı. 

Başkan Dumandağ’dan oda başkanlarına ziyaret

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Şekerdağ, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Polatcan Ocak ayında yapılan seçimlerde başkanlığa seçilen  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Başkan Dumandağ’dan Ankara Çıkarması 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ TOBB Müşterek Konsey Toplantısına katılmak ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunça ve AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Buluta İlimizin ve Bölgemiz ile alakalı sektörel sorunları iletmek amacıyla Ankaraya adeta çıkarma yaptı. 

Başkan Dumandağ Elazığ’ın sorunlarını Hisarcıklıoğlu’na iletti 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyet TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu bir araya gelerek sorunları dile getirdiler. 

Arslan, Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

ELKAS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Arslan, Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Başkan Dumandağ Karakoçan’da üyeleriyle buluştu

Elazığ Ticaret Borsası Mehmet Ali Dumandağ, yönetim ile birlikte Karakoçan İlçesi’nde incelemelerde bulundu.