Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman Haberleri

Toplu taşımaya zam geliyor 

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, toplu taşımaya zam yapılacağını açıkladı. Yeni tarifeyle birlikte Bir kişi 6 TL, öğrenci fiyatı ise 4 TL 50 kuruş olurken taksimetre açılışı ise 12 TL olacak. 

Başkan Toraman: Toplu taşımada ikinci zammı düşünüyoruz 

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, minibüsler için ikinci zam kararı almayı düşündüklerini ifade etti. Toraman, “Biz 2 ay önce minibüslere zam aldık. Şu an ikinci zammı düşünüyoruz” dedi. 

Başkan Toraman, sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı 

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, gizli buzlanmanın büyük bir risk oluşturduğunu belirterek, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. 

Başkan Toraman, Şoförlük fedakarlık ve özveri ister 

30 Kasım dünya şoförler günü dolayısı ile açıklama yapan Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, meslektaşlarının gününü kutlayarak şoförlüğün, bir sanat, bir ihtiyaç, bir fedakârlık olduğunu ve özveri istediğini ifade etti. 

Başkan Toraman ‘Yakıta gelen zamlara yetişemiyoruz’ 

Yakıta gelen zamdan benim ne eksiğim var diyen minibüslere de 50 KRŞ zam geldi.

Başkan Toraman Kilometre Kilometre Fiyatları Açıkladı

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı için beklenen servis ücretlerindeki zam oranının yüzde 19 ile yüzde 24 arasında yapılacağını söyledi. Başkan Toraman aşı konusunda da çağrıda bulundu.