Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Haberleri

Mustafa Ataş, Elazığ OSB’de incelemelerde bulundu 

AK Parti Eski Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. 

Başkan Alan: Elazığ’ı bir adım daha ileri taşımak adına her alanda iş birliği içerisinde olacağız 

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve beraberindeki heyet; Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ettiler. 

Milletvekili Demirbağ OSB’deki mobilya üretim tesislerinde inceleme yaptı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Erenler Mobilya ve Tüfenkçi Mobilya’nın üretim tesislerinde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Demirbağ: “Elazığ ekonomimize ve istihdama katkı sunan işletmelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

Başkan Öztürk, OSBÜK genel kuruluna katıldı 

Bu yıl 20. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu ( OSBÜK) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulu Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk de katıldı. 

Başkan Öztürk’ten açıklama!

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi.

Hem öğreniyorlar hem de meslek ediniyorlar 

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Zeycan Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilere hem mesleklerini öğretiyor hem de iş garantisi ile eğitim veriyor. 

Öztürk, güven tazeledi

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi başkanlığına mevcut başkan Suat Öztürk seçildi.

Öztürk: Sanayicilerimizin desteği ile yola devam edeceğiz

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Suat Öztürk, 12 Şubat'ta yapılacak EOSB Başkanlık seçimlerini yeniden kazanacaklarına inandıklarını belirterek, seçimden sonra daha güçlü bir şekilde yola devam edeceklerini söyledi.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde 72 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde de 72 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak. Salı günü 00.00’da başlayan elektrik kesintisi Perşembe günü gece 23.59’a kadar sürecek. 

OSB, Mesleki Eğitim Merkezi açıldı 

Firmaların ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan mesleki eğitim merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Ömer Toraman, mesleki eğitimin önemine değindi. 

Başkan Öztürk, 500 kişiye istihdam sağlanacak 

Özel Fantazi İplik Tekstil firması Elazığ Organize Bölgesi’nde 500 kişiye istihdam sağlayacak fabrika kurmaya karar verdi. Firma Elazığ’da 20 milyon dolarlık yatırım yapmış olacak. 

Özeren, Elazığ OSB başkanlığına aday olduğunu açıkladı

MÜSİAD Elazığ Şubesi eski başkanı, iş insanı Mehmet Özeren, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Özeren başkanlığa seçilmesi halinde Elazığ OSB'de hayata geçirecekleri projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Gürkan, kalifiye eleman yetişmesinde meslek liselerinin önemi büyük

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde Eti Krom A.Ş. tarafından 2016 yılında yaptırılan 24 derslikli Zeycan Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. 

Başkan Yıldırım, OSB'de faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde bir dizi ziyarette bulundu.

Tekstil Sektöründe Hedef 5 Bin İstihdam

Son üç yıllık dönemde Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde entegre yatırımlarla dikkat çeken tekstil sektöründe yer alan firma yöneticileri ve paydaşlar Elazığ TSO’nun organizasyonu ile bir araya getirildi. Yaklaşık üç saat süren ve tüm tarafların söz aldığı istişare toplantısında sektörün yılsonuna kadarki istihdam hedefi 5 bin olarak belirlenirken, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) sekreterliğinde sektörün sorunlarının takip ve çözümü için bir komisyon kurulması kararlaştırıldı…