Elazığ Kovancılar Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Kovancılar Haberleri

Başkan Özdoğan: Ulusal marketler yasasının çıkmasını bekliyoruz 

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Ulusal marketlere karşı net bir tavır sergilenmediği ifade ederek “Bir ilimizde yapılan denetimler sonucunda ulusal marketlerin şubeleri kapatıldıktan sonra bizler sevindik ve ülkemizde tüm ulusal marketlerin denetimden geçeceğini inandık ama şuanda ulusal markerler konusunda sessizliğe bürülündü. Yoksa, bu eylem gündem değiştirmeye yönelik bir hamlemeydi” dedi. 

Başkan Özdoğan: Esnafımız faizsiz kredi istiyor 

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, esnaflara verilen faizli kredinin çözüm olmadığını ifade ederek açıklamalarda bulundu. 

Başkan Özdoğan: Vatandaşlar ulusal marketlere akın ediyor 

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Vatandaşlarımız, Kurban Bayramı alış verişi için ulusal marketlere akın ettiğini ifade etti. 

Vali Toraman’dan Kovancılar’a ziyaret 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ilçe ziyaretleri kapsamında bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kovancılar ilçesini ziyaret etti. 

Kovancılar Payamlı Göleti sözleşmesi imzalandı 

Kovancılar Payamlı Göleti ve Sulama Planlama ve Mühendislik Hizmetleri Alımı işine ait sözleşme imzalandı.  

Kovancılar ilçe sahasında sona doğru

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençlik için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl tribün ve çevre düzenlemesi yapılan Kovancılar ilçe sahasında yapımı devam eden giyinme odaları, hakem odaları ve kafeterya fiziki olarak ? seviyesine gelerek sona yaklaştı.

Başkan Özdoğan ‘Fiyat artışları yerel esnafı mağdur ediyor’ 

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, son günlerde gıda ürünlerde gelen zamlar küçük esnafı çok mağdur ettiğini ifade ederek fiyat artışlarını stokçuların yaptığını ifade etti. 

Kovancılardaki TOKİ anahtar teslim tarihleri belli oldu

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından Kovancılar İlçesi’nde yapılan ve kuraları çekilen konutların teslim tarihleri belli oldu. Hak sahibi vatandaşlara 8 Kasım – 23 Aralık tarihleri arasında anahtar teslimi yapılacak. 

Başkan Özdoğan ‘Ulusal marketler nasıl durdurulacak’

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, ilçelerinde yeni açılacak şubelerle ulusal marketlerin sayısının 15 olacağını ifade ederek ulusal marketlere dur demek için onlara ruhsat verilmemesi gerektiğini söyledi. 

Esnafa Can Suyu Lazım

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, küçük esnafın çok zor durumda olduğunu ifade ederek esnafa acilen faizsiz can suyu kredisi verilmesi gerektiğini ifade etti. 

Başkan Özdoğan ‘Bu Gidişle Yerel Esnaf Kalmayacak’

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan ilçelerinde ulusal marketlerin mantar gibi çoğaldığını ifade ederek “Kovancılar ilçemizde yeni açılacak ulusal marketlerle sayının 15’i geçecek bu marketlere kim dur diyecek. Elektrik faturaları da bir önceki aya göre çok yüksek geldi. AKSA ne yapmaya çalışıyor” dedi.