Elazığ Il Özel Idaresi Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Il Özel Idaresi Haberleri

Elazığ İl Özel İdaresi asfalt sezonunu açtı 

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte İl Özel İdaresi de asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler bu kapsamda 2024 yılı faaliyet programında bulunan ortaçalı-küllük köylerinin bağlantı yolunda finisherle asfalt serimi yaptı. 

FÜ ile İl Özel İdaresi arasında protokol

Fırat Üniversitesi ile Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği arasında ilimiz Köy ve Mezra Yollarının kalitesini artırmayı amaçlayan projenin protokolü imzalandı. 

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, şehrimizde tarımsal üretimi desteklemek amacıyla sulama projelerini tamamlayarak hizmete açmaya devam ediyor.

İl Özel İdaresi, şehit öğretmenlerin mezarlarını yeniledi

Elazığ İl Özel Idaresi tarafından, Şehit Öğretmenlerin mezarları yeniden yapılarak dualarla ailelerine teslim edildi.

İl Özel İdaresinden güneş enerjisi sistemli içme suyu tesisi 

Elazığ İl Özel İdaresi, merkez Sarıkamış Köyü’nde Güneş Enerjisi Sistemli içme suyu tesisi kurma çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı. 

Elazığ İl Özel İdaresine taze kan!

Elazığ İl Özel İdaresinde 12 birim müdürlüğünün 8'ine yeni müdür ataması yapılırken bir müdürün de yeri değişti.

İL ÖZEL İDARESİ ŞEHRE KATMA DEĞER SUNUYOR

Elazığ İl Özel İdaresi gerçekleştirdiği hizmetlerle şehre katma değer sunuyor. Şehrin genelinde yürütülen çalışmalar beğeni toplarken bir yandan da yeni yatırımlar planlanıyor.

Elysium’daki 58 konutun ihalesine alıcı çıkmadı! 

Elazığ İl Özel İdaresi Elysium Park Alışveriş Merkezinde bulunan 58 konutunu satışa çıkardı. İhale 25 Temmuz Salı Günü saat 10.00’da yapılacaktı fakat ihaleye hiçbir alıcı katılım sağlamadı. 

Elazığ İl Özel Idaresi, Elysium’daki 4 dükkanı satışa çıkardı

Elazığ İl Özel İdaresi, Elysium Park Alışveriş Merkezinde bulunan 4 adet dükkanı yeniden satışa çıkardı. İhaleler 25 Temmuz Salı Günü saat 14:00’de yapılacak.

Elazığ İl Özel İdaresi Hizmetleriyle Fark Yaratıyor

Elazığ İl Özel İdaresi, 2023 yılında hizmet kalitesini daha üst seviyeye çıkararak, insana hizmet anlayışını merkezine alan, çağdaş, modern, etkili hizmet anlayışıyla Elazığ'ı marka şehir yapmak hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ İl Özel İdaresi’nden bir ilk!

Elazığ İl Özel İdaresi çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

İl Özel İdaresi Asfaltlama çalışmalarını başlattı

Elazığ İl Özel İdaresi sezon açılışının ardından çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Elazığ’da yol onarım çalışmaları devam ediyor 

Yağışlardan etkilenen yollarda Elazığ İl Özel İdaresinin onarım çalışmaları devam ediyor. 

İl Özel İdaresi açıkladı! Kayak pistleri hafta içi hizmete girecek 

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde göl manzarasıyla dikkat çeken Hazarbaba Kayak Merkezi, kayakseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Elazığ İl Özel İdaresi ise Hazarbaba Kayak Merkezi’nin kayak sezonunun ne zaman açılacağını açıkladı. 

Demirbağ: Kapalı olan 115 köy yolumuz ulaşıma açıldı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışından dolayı ulaşıma kapanan Elazığ’daki 115 köy yolunun, 57 araç ve 96 personelle Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun ve gayretli çalışmaları neticesinde ulaşıma açıldığını ifade etti.

Elazığ İl Özel İdaresi’nden emekli olan personellere plaket 

İl Özel İdaresinde görev yapan ve emekliye ayrılan 28 personel için bir toplantı tertip edilerek plaket takdim edildi. 

Hazarbaba Kayak Merkezi işletmesi için ihaleye çıkılacak 

Elazığ İl Özel İdaresi, Hazarbaba Kayak Merkezi ve Macera Parkının turizm tesislerinin işletilmesi için ihaleye çıktı. İhale 16 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

İl Özel İdaresi personellerine eğitim semineri 

Elazığ İl Özel İdaresi, personellerin bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla rutin olarak gerçekleştirdiği hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. 

Şiş: Elazığ’a güzel bir hizmet daha 

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve beraberindeki heyet, finansmanı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, yapım işlerinin tamamının ise Elazığ İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen, ülkemize hizmet edecek müezzin, imam-hatip, vaiz gibi birçok din adamının eğitim alacağı ülkemizin sayılı tesislerinden olacak Harput Dini İhtisas Merkezi’ni ziyaret etti. Gelinen son durum hakkında Harput Dini İhtisas Merkezi Müdürü Turgut Tunç’tan bilgiler alan heyet daha sonra merkezi gezerek incelemelerde bulundular. 

Elazığ İl Özel İdaresi, Sıfır Atık Belgesi aldı 

Elazığ İl Özel İdaresi, Sıfır Atık Projesi kapsamında Sıfır Atık Yönetim Sistemi’nin kurulumunu tamamlayarak “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı. 

Bu soruna kim dur diyecek !

Elazığ İl Özel idaresi önünde bulunan ve Çaydaçıra Mahallesi ile bir çok mahallenin kesiştiği yolda yapılan parklar nedeniyle trafik adeta durma noktasına geliyor.

Yeni sulama projeleri tamamlandı

Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerince merkeze bağlı Bağdere ve Sancaklı köylerinde devam eden sulama çalışmalarını hayata geçirdi. 

Kümbet ve Okçular köylerinde kanalizasyon çalışmaları tamamlandı 

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından 2022 yılı yatırım programı kapsamında çalışmalarına başlanılan Karakoçan Kümbet ve Okçular Köylerinde kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. 

Elazığ İl Özel İdaresi 30 geçici personel alacak 

Elazığ İl Özel İdaresi, İŞKUR üzerinden 30 geçici personel alımı yapacağını duyurdu. 

Palu’da drenaj ve dere ıslah çalışması yapıldı 

Elazığ İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Palu İlçesine bağlı Karacabağ köyünde tarımsal alanların sulamasında kullanılan ancak zamanla birikintiler oluşmasından dolayı su akışının yetersiz kaldığı derelerde drenaj ve dere ıslah çalışması yaptı. 

İl Özel İdaresi araç filosuna 2 greyder daha ekledi 

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından köylerdeki altyapı çalışmalarında kullanılması için toplam maliyeti 9 milyon 140 milyar 846 TL’lik 2 adet greyder alımı yapıldı. 

Saraycık Köyü’nde asfaltlama çalışması tamamlandı 

Elazığ İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelere bağlı köylerde BSK asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor.

İl Özel İdaresi Doğancık köy yolunda asfaltlama çalışmasına başladı

Elazığ İl Özel İdaresi, Şehit Fethi Sekin’in kabrinin de bulunduğu Baskil Doğancık köy yolunda BSK asfaltama ve naaşının bulunduğu alanda ise çevre düzenlemesi çalışmasına başladı. 

Sivrice Sulama Projesi hayata geçirildi 

Elazığ İl Özel İdaresi Sivrice ilçesi Başkaynak ve Yedikardeş köylerinde sulama projesini hayata geçirdi. 

Elazığ İl Özel İdaresi köy yollarını BSK asfaltla buluşturuyor

Elazığ İl Özel İdaresi asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.Mevsim koşulları dolayısıyla çalışmalarını daha da yoğunlaştıran Elazığ İl Özel İdaresi şehrin bir çok noktasında yol bakım onarım, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.