Elazığ Ihh Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Ihh Haberleri

ELAZIĞ İHH: “YARDIM YAPARKEN ONAYLI MAKBUZLARA DİKKAT EDİN!”

İşgalci İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırıların ardından Gazze’ye yardım ulaştırmak amacıyla kampanya başlatan İHH Elazığ Temsilciliği, yetkisiz ve art niyetli bazı kişilerin de halkımızdan yardım topladıkları ve bunlara itibar edilmemesi gerektiği yönünde bir açıklama yaptı.

İHH’dan yetim ve muhtaç ailelere kıyafet yardımı 

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği tarafından yeni başlayan eğitim öğretim yılı öncesinde bin yetim ve muhtaç aileye kıyafet yardımında bulunuldu. 

Elazığ İHH, çocuklar için iftar düzenledi 

Elazığ İHH tarafından, Elazığ’daki depremzedelere, ihtiyaç sahiplerine ve yetim çocuklara yönelik iftar programı düzenlendi. 

Elazığ İHH Arama ve Kurtarma Ekibi deprem bölgesindeydi

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği Arama ve Kurtarma Ekibi depremin ilk gününden beri bölgede arama ve kurtarma faaliyetleri gerçekleştirerek onlarca yaralıyı kurtardı.

İHH Yetim Biriminden öğrencilere karne şenliği sürprizi 

Elazığ İHH Yetim Birimi, karnelerini alan yetim çocuklara “Karne Şenliği” programı düzenledi. 

ELHAK Platformu ve İHH’dan ortak açıklama

ELHAK Platformu ve Elazığ İHH ortak basın açıklaması düzenleyerek Çin’in Doğu Türkistan üzerinde uyguladığı politikalara tepki gösterdi. 

İHH’dan soba ve yakacak yardımı

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere soba ve odun yardımı ulaştırdı.

İHH’dan yetim ve ihtiyaç sahibi aileler için kermes

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği, il merkezindeki faaliyetlerinin yanı sıra ilçe temsilcilikleri aracılığıyla da çeşitli faaliyetler yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda Derneğin Kovancılar İlçe Temsilciliği, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler için kermes düzenledi.

Elazığ İHH, aşure standı kurdu 

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği’nce bir alışveriş merkezinde aşure standı kuruldu. Yapılacak satışlardan elde edilecek gelirler ihtiyacı olan ailelere verilecek. 

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kış yardımlarına başladı

Elazığ’da, ‘bacası tütmeyen ev kalmasın, minik kalpler üşümesin, kışa azıksız girilmesin’ sloganlarıyla kış çalışmalarını devam ettiren Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği odun, soba, un ve gıda yardımlarını devam ettiriyor.

Elazığ İHH Yetim Birimi İdlib’te 

Elazığ İHH Yetim Birimi Suriye’nin İdlib kentine giderek, soğuk savaşın yetim bıraktığı çocuklara yardım elini uzattı.

Gazeteci Altaş, 3’üncü kez Suriye’ye gidiyor!

Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş, Suriye’nin İdlib kentine gidiyor. Elazığ İHH Yetim Birimi organizasyonunda İdlib’e gidecek olan Altaş, üç gün süreyle kamplarda kalan yetim çocuklarla bir arada olacak.

İHH’dan Miraç Kandili ve Şehadet Gecesi programı 

Elazığ İHH Yetim Birimi tarafından “Miraç kandili ve Şehadet Gecesi” programı düzenlendi. 

İHH Yetim Biriminden aşure etkinliği

Elazığ İHH Yetim Birimi Aşure standı açtı. Elysium AVM’de düzenlenen programda elde edilen gelirle Elazığ'daki ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerin gıda, bayramlık ve benzeri ihtiyaçları karşılanacak.

İHH yetim birimi MÜSİAD’da

MÜSİAD Kadın Kolları tarafından düzenlenen Bizi Kardeş Kıl kardeşlik tanışma toplantısı düzenlendi. Elazığda İHH Yetim Birimi Sorumlusu Besime Yamanın konuşmacı olarak yer aldığı programa MÜSİAD Kadın Kolları üyeleri katıldı.

İHH odun ve soba yardımlarını sürdürüyor

Elazığ’da ‘sobası olmayan, bacası tütmeyen ev kalmasın ve minik kalpler üşümesin’ sloganıyla çalışmalarını devam ettiren İHH İnsani Yardım Derneği odun ve soba yardımlarını devam ettiriyor.

İHH’dan yetim ve mülteci ailelere yardım

Yıllardır kış öncesi dönemde ihtiyaç sahibi, yetim ve mülteci ailelerine gıda yardımları gerçekleştiren İHH İnsani Yardım Derneği bu geleneğini bu yıl da devam ettirdi.   İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ’da kış öncesi yaklaşık 1000 aileye çeşitli temel gıda malzemelerinden oluşan gıda paketleri dağıttı.

Elazığ İHH Arama Kurtarma Ekibi Kastamonu’da Çalışmalara Katıldı

Mazlumun ve mağdurun olduğu her noktaya ulaşan, son yıllarda yardım faaliyetlerinin yanında ilk yardım ve arama kurtarma çalışmalarıyla da kendinden bahsettiren İHH, Kastamonu’da yaşana sel felaketinin ardından yürütülen arama kurtarma ve ilk yardım çalışmalarına da destek verdi.

Elazığ İHH ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’

Tüm dünyada yetim faaliyetlerini artırarak devam ettiren İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ’da da yetimlerin ve ailelerinin sorunlarını azaltmak adına önemli faaliyetler gerçekleştiriyor.

Elazığ İHH Ekibinden Nijer’de Ramazan Yardımları

Elazığ İHH ekibi Orta Afrika ülkesi Nijer’de Ramazan çalışmalarına katılarak başkent Niamey'de bir hafta geçirdi.

'Gazeteci Gülşah Altaş’ın, İdlib İzlenimleri’

Elazığ İHH Yetim Birimi, Ortadoğu’da süren soğuk savaşın mağduru yetim çocuklar için düzenlediği organizasyonla Suriye’nin İdlib kentine gitti. Yetim çocuklarla vakit geçiren ve savaşın izlerini silmek adına ellerinden gelen tüm gayreti sarf eden İHH Yetim Birimi, hayırseverlerin destekleriyle topladıkları bin adet bot, nakdi para ve oyuncakları savaş mağduru ailelere ulaştırdı. Elazığ İHH Yetim Birimi’nin İdlib’deki kampları ziyaretlerinde, İHH Görevlisi Abdullah Enes Altuntaş eşlik etti.

ELAZIĞ İHH YETİM BİRİMİ AZEZ’DE

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Elazığ Şubesi yetim komisyonu bayanlar kolu Suriye’nin Azez kentinde mülteci kampında kalan Suriyelilerle bir araya geldi.