Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Haberleri

Başkan Şerifoğulları’ndan 6 Şubat depremi anma mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yayımladığı anma mesajında, “Elazığ’ımızın da aralarında bulunduğu 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim, ülkemizi bu tür afetlerden korusun.” dedi.

Cumhur İttifakı’ndan Elazığ turizmi için tarihi adım

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri  Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Semih Işıkver ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Müdür Yardımcıları F.Şinasi Kazancıoğlu ve Turgay Gökdemir'i ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Ocak Depreminin 4. Yıl Dönümü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin yıl dönümünde yayımladığı mesajında, “24 Ocak 2020’de yaşadığımız deprem felaketi, şehrimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak hafızalarımızda derin izler bırakmıştır. 24 Ocak depreminin 4. Yıl dönümünde, bu felakette kaybettiğimiz vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Hizmet İş Sendikası ile bir araya geldi

Elazığ’daki yoğun programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bu kez beraberindeki heyet ile birlikte Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları’nı destekleyecek

ELSAD Genel İstişare Toplantısı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın katılımı ile yapıldı. ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı destekleyeceklerini açıkladı.

Başkan Şerifoğulları: 43. mahallemiz hayırlı olsun

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Hankendi 43. mahallemiz olarak hizmet alanımıza girmiştir. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Elazığ, Şahin Başkandan Memnun

Elazığ’ın altyapı, otopark, trafik, fuar merkezi, meydan gibi onlarca kronikleşmiş sorununu 5 yıllık hizmet döneminde çözüme kavuşturan, şehri modern ve örnek bir yaşam merkezi haline Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın AK Parti Yönetimi tarafından önümüzdeki dönem için yeniden belediye başkan adayı gösterilmesi Elazığ kamuoyunda büyük memnuniyet yarattı. 

Başkan Şerifoğulları’ndan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Elazığ medyamızın güzide çalışanları başta olmak üzere tüm medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi. 

Başkan Şerifoğulları’na Elazığ Havalimanı’nda coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı yeniden aday göstermesinin ardından Başkan Şerifoğulları için Elazığ Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

Alimler Birliği Başkanları, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi 

Filistin Alimler Birliği Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri, Yemen Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Abdullah Zindani, Sudan Alimler Birliği Başkanı Dr. Abdulhay Yusuf, Filistin Alimler Birliği Türkiye Şube Başkanı Dr. Huzeyfe El-Hati ve beraberindekiler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi. 

Büyükelçi Kazakbaev’den Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

"Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı” açılışı için Elazığ’a gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARININ SÖZ VERDİĞİ PROJELER, ŞEHRE DAMGASINI VURDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın söz verdiği projeler şehre damgasını vurdu. 

Başkan Şerifoğulları bir sözünü daha yerine getirdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği vizyon projeleri arasında yer alan şehrin geleceğine yönelik büyük yatırımlarından biri daha hayata geçti.

Başkan Şerifoğulları’ndan Başkan Alan’a ziyaret 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti. 

Söz verdi, yaptı!

4,5 Yıllık hizmet süresini geride bırakan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği projelerden biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminalinin açılışı çok yakında gerçekleşiyor...

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm eğitim-öğretim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Elazığ Belediyesi Troy'a geçti 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İsrail’e tepki olarak Türkiye'nin Yerli Ödeme Yöntemi TROY'a geçtiklerini duyurdu. 

ASRİAD Yönetimi, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi 

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şubesi Başkanlığı görevine getirilen Erkan Demir, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.  

Başkan Şerifoğulları’ndan 10 Kasım Atatürk’ü anma günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Galericiler Sitesi esnafıyla buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Birlikte Yönetim" ilkesi kapsamında Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları, Altyapı yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları’ndan Elazığ halkına çağrı 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesine bağlı tüm tesislerde İsrail malı ürünlerin satışının durdurulduğunu açıkladı. Başkan Şerifoğulları ayrıca tüm vatandaşları İsrail ürünlerini boykot etmeye davet etti. 

Başkan Şerifoğulları’na, Kitap Fuarı’nda yoğun ilgi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kapılarını açtığı günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, Kitap Fuarı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kitap Fuarı’na vatandaşların yoğun ilgisi sürüyor 

Geçtiğimiz gün kapılarını ziyaretçilere açan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Kitapseverler, bu önemli organizasyon için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. 

Başkan Şerifoğulları’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Tarihi Harput-Hüseynik Yolu’nda

Vizyon projeleri yatırıma dönüştürerek Elazığ’ı geleceğe taşımaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, medeniyetler merkezi Harput’a uzanan tarihi Hüseynik Yolu’nun sona gelinen çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için hazırlanan, “Gelecek Sensin” isimli kapsamlı destek programını yeni dönemde de gençlerle buluşturan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi. Gençler, Başkan Şerifoğullarını alkışlarla ve “Büyük Başkan” sloganları ile karşıladı.

Başkan Şerifoğulları, Spor Köyü inşa çalışmalarını inceledi

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Temizer’den Sonra Elazığ’a en çok hizmet eden başkan

4,5 Yıllık hizmet süresini geride bırakan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’a kazandırdığı büyük yatırımlar ve hizmetlerle kamuoyunun takdirini topluyor. 

Başkan Şerifoğulları; Tunceli, Malatya, Bingöl Valileri İle Belediye Başkanlarını Harput’ta Ağırladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Kalkınma Ajansı Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Tunceli, Malatya, Bingöl Valileri ve Belediye Başkanlarını Harput’ta ağırladı.