Devlet Bahçeli Haberleri
SON DAKİKA

Devlet Bahçeli Haberleri

Bahçeli'den Dilipak'a ağır sözler! 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz sözlerine çok sert çıktı! Dilipak'a "ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi" diyen Bahçeli, "Üstümüze gelen olursa tavsiyem boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir. Çünkü yatacağı yer sadece mezardır" dedi.

Bahçeli: Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör devleti kurmak için faal halde bulunanlara müsaade edilmeyecektir. Bu uğurda her şey göze alınmıştır. Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır. Hangi ülke karşımıza çıkarsa çıksın aynı kararlı muamele onlara da gösterilmelidir." ifadesini kullandı.

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

Yerel seçimde o iller MHP'ye bırakılacak!

2024 yılında yapılması beklenen yerel seçimler için partiler çalışmalarına hız verdi. Cumhur İttifakı da yerel seçimlerde yapılacak işbirliğine son halini vermek için bugün son kez bir araya gelecek.

Bahçeli'den Gazze için müthiş çıkış!

İsrail'e verdiği 24 saat süre dolan Bahçeli, Türkiye'nin barışı sağlamak için en sert şekilde tepkisini ortaya koymasını istedi. Bahçeli, kendisinin de gerekirse Gazze'ye gideceğini söyledi, "Şafak sökmeden orada olmasını biliriz" dedi.

Elazığ’ın en gelişmiş ilçesi belli oldu 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dile getirdiği 19 yeni il önerisi için çalışmalar devam ediyor. Belirlenen kriterleri karşılayan 19 ilçe il olacak. Bununla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2022 yılında hazırlanan İlçelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırması yeniden gündeme geldi. Açıklanan verilerde Elazığ'da merkez ilçe hariç diğer ilçelerin neredeyse tamamı az gelişmiş ilçeler arasında yer aldığı görüldü. 

Bahçeli'den dikkat çeken mesaj!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Üniversite sınavlarının kaldırılması ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Bahçeli; "Biz gençliği sınavlarla ve karnelerle bulmadık. Bu yolda da kaybetmeyeceğiz. Ümit ediyorum ki geniş ve gerçekçi bir mutabakat ortamı kurularak üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler çok uzak değildir." ifadelerini kullandı.

Meclis yeni Başkanı'nı seçiyor

TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan Genel Kurulda, 30. Meclis Başkanı Seçimi yapılacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni bakanlar, TBMM Genel Kurulu'nda kürsüye çıkarak tek tek yemin etti. Bakanların yeminleri, diğer vekiller tarafından alkışlarla karşılanırken yeni meclis başkanı için yapılan oylamada 1. tur sona erdi. İşte adayların aldığı oy oranı ve detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli Elazığ’a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, deprem bölgesindeki ziyaretleri kapsamında Elazığ’a gelecekler. 

Bahçeli'den önemli açıklamalar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Destici ile Elbistan'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ortakları MHP lideri Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte depremin merkezi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesini ziyaret ediyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli Adıyaman'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman'a geldi.

Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olası İstanbul depremine değinerek, "İstanbul için dillendirilen felaket senaryolarının bütün ihtimallerini değerlendirip hazırlıklı olmalıyız. Kaybedecek zamanımız yoktur" dedi.

Erdoğan ve Bahçeli'den Hatay'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay'a yapacakları ziyarette çalışmaları yakından takip edecek.

Erdoğan açıkladı! Bugün evinde ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüşecek. Görüşmede seçim süreci, yasal düzenlemeler gibi konuların ele alınması bekleniyor.

Bahçeli: Mayıs ayında bu işi bitirelim 

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim tarihi hakkında, "Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim" dedi. 

Bahçeli Kızılcahamam'da 6'lı masaya saydırdı! 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanışı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. 6'lı masaya da yüklenen Bahçeli 'Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır.' dedi.

Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili MHP'ye yönelik eleştirilere yanıt verdi. Bahçeli, " Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor" dedi.

Seçim Nisan'da mı yapılacak! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin'de gençlerle sohbet ederken, seçim tarihini MHP lideri Devlet Bahçeli ile konuşacağını söylemesi erken seçim iddialarını güçlendirdi. "Erken seçime varız" diyen CHP Nisan ayını işaret etti.

Başkan Işıkver’den teşekkür

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Elazığ mitingi sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Işıkver emeği geçenlere teşekkür etti.

MHP Lideri Bahçeli, Elazığlılara seslendi 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ‘Aday Belli Karar Net Elazığ Mitingi’nde Elazığlılara seslendi. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli Elazığ’da

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Elazığ’a geldi. MHP Lideri Bahçeli, 14,30’da istasyon meydanından Elazığlılara seslenecek. 

İl Başkanı Duran: MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’ye hoş geldiniz diyoruz 

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran 13 Kasım’da Elazığ’a gelecek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ziyareti öncesi değerlendirmelerde bulundu. 

Başkan Işıkver, Hilalkent Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Hilalkent Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

MHP İl Teşkilatı, meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi

MHP il başkanlığının düzenlediği ‘köy toplantıları’ programında il genel meclis üyeleri ile köylerin temsilcileri muhtarlarla bir araya getirdi. Toplantıda muhtarlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 13 Kasım tarihindeki mitingine de davet edildi.

Devlet Bahçeli'den AK Parti-HDP görüşmesine ilk yorum!

AK Parti'nin başörtü değişikliği için HDP'den destek istemeye gitmesine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin vereceği tepki merak konusu olmuştu. Bahçeli MHP'nin TBMM Grup Toplantısı'nda o merakı giderdi. AK Parti'nin Meclis'te grubu bulunan partileri ziyaret etmesinin doğal olduğunu belirten Bahçeli, AK parti ile MHP arasında kriz bekleyenlere de "hadi başka kapıya" dedi.

Başkan Işıkver'den, mitinge davet 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, ilçeleri ziyaret ederek, 13 Kasım tarihinde Elazığ’a gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitingine davet etti. 

Çiçek: Liderimiz Bahçeli Elazığ’a gelecek 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 13 Kasım Pazar Günü ‘Aday belli karar net’ mitingi için Elazığ’a gelecek. Miting öncesi eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek açıklama yaptı. 

Devlet Bahçeli Elazığ'a geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 13 Kasım 2022 tarihinde Elazığ’da miting gerçekleştireceklerini açıkladı. 

Başkan Işıkver: Bizleri bağrına basan hemşehrilerime teşekkür ederim 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, ‘Adım Adım 2023; Köyüm Benim’ programının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Işıkver, “Bizleri bağrına basan hemşehrilerime canıgönülden teşekkür ederim” dedi.