Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haberleri
SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Emekli bayram ikramiyesi 10 bin TL mi oluyor! 

31 Mart seçimlerine 27 gün kala kulislere emeklilere çifte bayram yaptıracak bir iddia düştü. 3 bin liraya çıkartılan emeklinin bayram ikramiyesi 10 bin liraya yükseltiliyor. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü kabine toplantısı sonrası açıklayacak. Kabine saat 15:00'te Beştepe'de toplanacak.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’a gelmesi bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce ertelenen Elazığ ziyaretinin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Emekli bayram ikramiyesi 3 bin TL olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin lira olacağını açıkladı. Yılda 2 kez bayram ikramiyesi alan emekliler, 2024 yılında toplam 6 bin lira ikramiye almış olacak.

Erdoğan, Gezeravcı'yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu başarıyla tamamlayarak yurda dönen astronot Alper Gezeravcı'yı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'a geliyor!

AK Parti'den edinilen kaynaklara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 09 Şubat 2024 tarihinde Elazığ'a gelmesi planlanıyor.

Erdoğan sahaya iniyor! İlk o şehirlere gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında sahaya iniyor. Bugün Bursa ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak Erdoğan'ın önceliği deprem bölgesi. Erdoğan, yarın Hatay, pazar günü Gaziantep'te olacak, Afet konutlarını hak sahiplerine teslim edecek.

Emekliye ek zam verilecek mi?

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin gözü kulağı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine toplantısına çevrilmiş durumda. Maliye ve Çalıma Bakanlıklarının yaptığı emekliye ek zam çalışmaları masaya yatırılacak ve son karar verilecek. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı açıklayacak. İşte masadaki zam formülleri...

SGK ve Bağ-Kur emeklisine ne verilecek?

Hükümet, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam ve en düşük emekli maaşının yükseltilmesiyle ilgili çalışmayı tamamladı. En düşük emekli aylığının yükseltilmesine yönelik farklı senaryoların yer aldığı çalışma, Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. Erdoğan'ın onayının ardından ise Meclis'e sevk edilerek yasalaşacak.

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

Başkan Şerifoğulları’na Elazığ Havalimanı’nda coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı yeniden aday göstermesinin ardından Başkan Şerifoğulları için Elazığ Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ adayını açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin Elazığ adayını açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhtarlıklar yapılandırılsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de muhtarlarla bir araya geldiği programda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya talimat vererek muhtarlıkların günümüz şartlarına uygun şekilde yeniden yapılandırılması için çalışmaların hemen gündeme alınmasını istedi.

Kabine Toplantısı'nda öncelikli gündem ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki yılın son Kabine Toplantısı'nda yeni asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak artış ve terörle mücadele operasyonları başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler görüşülecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayların ne zaman açıklanacağını duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AK Parti'nin belediye başkanı adaylarını da Aralık ayı sonunda açıklayacaklarını söyledi.

Gazzeli öğrencilerin öğrenim ücreti devlet tarafından karşılanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, ailesi veya kendisi Filistin'in Gazze şehrinde ikamet eden tezli yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin öğrenim ücreti devlet tarafından karşılanacak.

Çalışan emekliye 5000 TL ne zaman yatacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk düzenlemeden yararlanamayan, çiftçi ve BAĞKUR’lu esnaf emeklimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimiz de 5 bin TL ödeme imkanından faydalanacak" demişti. Peki, çalışan emekliler ne zaman ikramiye alacak?

Başkan Havabulut: Cumhurbaşkanımızdan prim gün sayısının düşürülmesini bekliyoruz 

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı prim gün sayısının indirilmesiyle ilgili müjdesinin yasalaşmasını beklediklerini duyurdu. 

Araç sahipleri şok olacak! 

Araç sahiplerine kötü haber geldi. Petrolün fiyatı düşse bile benzin, motorin ve otogaz için ucuzluk hayal olarak kalacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a akaryakıtta ÖTV’yi 5 katına kadar artırma yetkisi verilmişti. Ancak Erdoğan yetkisini kullanmasa bile akaryakıta rekor ÖTV zammı geliyor. Zammın en az 2.5 TL olacağı hesaplanıyor. Erdoğan'ın yetkisini kullanması durumunda ise zammın 9 TL'yi bulması bekleniyor.

Hasan Murat Öz’e, AK Parti’de önemli görev

Genç yaşta girdiği siyaset sahnesinde başarılı çalışmalara imza atan ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı olan Hasan Murat Öz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

AK Parti’de belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlığı seçimleriyle ilgili, "Memurların istifaları için son tarih 1 Aralık. Onların da durumu netleştikten sonra aralık ayının ortalarına doğru artık adaylarımızı peyderpey açıklamaya başlarız" diye konuştu. 

İşte Türkiye'nin gelecek 5 yıllık yol haritası

Türkiye'nin gelecek 5 yıllık yol haritası ortaya çıktı. Ekonomide yol haritası olacak 12'nci Kalkınma Programı, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek örgütlerimizin, iş dünyamızın katkılarıyla, ortak akılla hazırladığımız 12’nci Kalkınma Planımızı bugün Meclisimizin takdirine sunuyoruz.' dedi.

Emine Erdoğan, Elazığ Belediyesi standını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi, Şule Yüksel Şenler Vakfı tarafından düzenlenen "Deprem Bölgesi Gönülden Gönüle Kardeşlik Köprüsü Hayır Çarşısı" etkinliğinde Elazığ Belediyesi standını ziyaret etti.

Kabine toplanıyor! Memur ve emekli zamları belli oluyor 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesi memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş atamalar! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Yeni Kabine ilk kez toplandı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Kabine'si bugün ilk kez toplandı. Toplantıda gündem ağırlıklı olarak ekonomi olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bundan sonrasıyla ilgili yeni yol haritasını Kabine üyelerine sunacak. Asgari ücrete yapılacak zam, emekli maaşlarına iyileştirme ve memura en düşük 22 bin TL maaş da masada olacak. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te yemin ederek resmen göreve başlamıştı.

Recep Tayyip Erdoğan Vakfı kuruldu! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına vakıf kuruldu. Vakıf, Erdoğan adına müze ve kütüphane kurulmasını hedefliyor.

Şimşek: Ülkem için göreve hazırım

28 Mayıs zaferinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomi yönetimini emanet edeceği kadroyu belirlemeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le görüştü. Şimşek, Erdoğan'ın, "ekonominin başına geç" teklifini "Bu bir vatan görevi, ülkem için göreve hazırım" sözleri ile kabul etti. Şimşek'in yeni ekonomi yönetiminde görevi ne olacak? Hazine ve Maliye Bakanlığı için geçen isimler kimler?

Demirbağ, sanayicilerle bir araya gelerek destek istedi 

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek turlarını sürdürüyor. 

28. DÖNEM AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TANER ER: 28 MAYIS’TA CUMHURBAŞKANIMIZ EN YÜKSEK OYU ALACAKTIR

AK Parti Elazığ 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Taner Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oyu alacağını ifade etti.