Cumhur Ittifakı Haberleri
SON DAKİKA

Cumhur Ittifakı Haberleri

Cumhur İttifakı’ndan Elazığ turizmi için tarihi adım

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri  Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Semih Işıkver ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Müdür Yardımcıları F.Şinasi Kazancıoğlu ve Turgay Gökdemir'i ziyaret etti.

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

Fatih Erbakan'dan asgari ücret zammına tepki! 

17 bin 2 lira olarak açıklanan yeni asgari ücrete Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan tepki geldi. Seçim öncesi yapılan protokoldeki sözlerin yerine getirilmediğini belirten Fatih Erbakan, "Açıklanan asgari ücret 3 ay sonra açlık sınırının altında kalacak. En üz 23 bin lira olmalıydı" dedi.

Işıkver: Bölgesel kalkınma için sulama projeleri tarihi öneme sahiptir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver TBMM’de yaptığı konuşma ile bir kez daha Uluova ve Kuzova başta olmak üzere Elazığ’ın yıllardan beri gündeminde yer alan sulama projeleri hususunu gündeme taşıdı. Işıkver konuşmasında, Cumhur İttifakı’nın güçlü bir şekilde Türkiye Yüzyıl’ına kararlı ve etkili bir şekilde yürüdüğü bir süreçte, çözüm bekleyen sorunların ortadan kalkacağına olan inancını dile getirdi.

Milletvekili Işıkver: Yaparsa Cumhur İttifakı yapar

Genel seçim öncesi yürütmüş olduğu seçim kampanyasında Çemizgezek- Pertek köprüsünü ısrarla dile getiren, projeleri arasında önemli bir yere koyan ve Milletvekili olduğu günden itibaren konunun peşini bırakmayan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, son olarak birkaç gün önce meclis kürsüsünde konuyu detaylı ve kararlı bir şekilde haykırmıştı.

Yerel seçimde o iller MHP'ye bırakılacak!

2024 yılında yapılması beklenen yerel seçimler için partiler çalışmalarına hız verdi. Cumhur İttifakı da yerel seçimlerde yapılacak işbirliğine son halini vermek için bugün son kez bir araya gelecek.

Ertan: Kimin mal varlığı fazlaysa vergiyi o ödemeli 

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, "Kimin mal varlığı fazlaysa o daha fazla katkı sağlamalı, daha fazla vergi ödemeli" dedi. 

Ertan: Sözde paçavraların sallandırılmasını şiddetle kınıyorum 

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı ve Cumhur İttifakı ortaklarından Ömer Ertan, bazı üniversitelerde LGBT gösterilerine izin verilmesine sert tepki gösterdi. 

İşte deprem bölgesinde ikinci tur sonuçları! 

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki 11 ilde, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 8 ilde oylarını artırdı.

MHP Milletvekili Adayı Işıkver’den 23 Maddelik Halk Sözleşmesi!

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, şehir için hayati önem taşıyan 23 Maddelik Halk Sözleşmesi yayımladı. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın güçlü bir oy alacağına inandıklarını kaydeden Işıkver, Elazığ’ın gelişimine katkı sunacak maddeleri bir bir sıraladı. 

Prof. Dr. Keleş: 14 Mayıs seçimleri Türkiye’nin beka seçimi olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin beka seçimi olacağını vurgulayarak, “Şu anda Millet İttifakı denilen ittifakın arkasında kimler var hepsini görüyoruz. Biz Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımızın yanında, ona güç vermek için, destek olmak için her zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Türkiye olacağız. İnşallah 14 Mayıs’ta zafer bizim olacaktır.” dedi. 

Keleş: 14 Mayıs Cumhur İttifakının zafer günü olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret etti. 

BBP, Elazığ adaylarını tanıttı 

Cumhur İttifakı içerisinde kendi ad, amblem ve adaylarıyla 14 Mayıs seçimlerine katılacak olan BBP, düzenlediği bir toplantıyla seçim beyannamesini açıkladı. Programda aynı zamanda Elazığ milletvekili adayları tanıtıldı

MHP Elazığ Milletvekili aday listesi açıklandı

Cumhur İttifakı’nda yer alan ve 81 ilde kendi logosuyla ve listesiyle seçime girme kararı alan MHP, milletvekili aday listesini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı’na katıldı 

Yeniden Refah Partisi, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Cumhur İttifakı’na katılma kararı aldı. 

Fatih Erbakan'dan son dakika açıklamalar!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2023 Genel Seçimleri öncesi ittifaklar hakkındaki kararını açıklıyor.

MHP'ye bakanlık gündemde!

2023 seçimleri öncesi partilerin ittifak çalışmaları tam gaz sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde konuşulanları paylaştı.

HÜDA PAR’dan eleştirilere yönelik açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı Elazığ’da partiye yönelik yapılan eleştirilere karşı açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Destici ile Elbistan'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ortakları MHP lideri Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte depremin merkezi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesini ziyaret ediyor...

Bahçeli Kızılcahamam'da 6'lı masaya saydırdı! 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanışı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. 6'lı masaya da yüklenen Bahçeli 'Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır.' dedi.

Demirbağ, Cumhur İttifakına olan ilgi artarak devam ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürdü.

14 ayrı şirketin 14 anketinden ortak sonuç! 

Ağustos ayında yayımlanan öneylem, Area, Avrasya, Alf, Orc, MetroPOLL, Optimar, Asal, Piar, Bulgu, Ar-g, Aksoy, Orthus, Areda Survey'in anketlerinin sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki fark 4 puana kadar düştü.

İl Genel Meclis Üyesi Özay’dan Sözcü’ye tepki!

Geçtiğimiz gün İl Genel Meclisinde görüşülen ve bazı meclis üyelerinin görüş alışverişini “cumhur ittifakında yol çatlağı” olarak duyuran Sözcü Gazetesine İl genel meclis üyesi Suphi Özay’dan tepki geldi.

Ercan ‘Yeni seçim kanunu cumhur ittifakının sonu olacak’

İş insanı ve İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, AK Parti ve ortağı tarafından meclise getirilen yeni seçim sistemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Son seçim anketinde Cumhur İttifakı sürprizi! 

Asal Araştırma, mart ayının seçim anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre; kararsızlar dağıtıldıktan sonra ilk sırada yer alan AK Parti'nin oy oranı yüzde 34.5, CHP'nin yüzde 26.1, İYİ Parti'nin yüzde 12.2 oldu. Bu partileri yüzde 10.4'le HDP takip ederken MHP ise yüzde 8.6 oy topladı. Böylece Cumhur İttifakı'nın oy oranı toplamda yüzde 43.1 olurken Millet İttifakı'nın oy oranı ise yüzde 38.4'e düştü. Aynı şirketin şubat ayındaki anketinde Cumhur İttifakı'nın oyu yüzde 41.0 olmuştu.

ORC'den yılın son anketi! 

2018 seçim sonuçlarını en doğru tahin eden anket şirketi ORC'dan bomba bir anket daha. ORC, 2021 yılının son anketinin sonuçlarını açıkladı. Buna göre AK Parti ve MHP'nin oyları yüzde 40'ın altında kalıyor. İşte ORC'nin 24-27 Aralık tarihleri arasında 41 ilde 3 bin 675 kişiyle yüz yüze yaptığı anketin sonuçları.

Son seçimi en doğru bilen ORC'den bomba anket! 

2018 milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarını en doğru tahmin eden şirketlerin başında gelen ORC'nin Aralık ayı anketinden sürpriz sonuçlar çıktı. ORC Araştırma’nın son anketine göre, "bu pazar seçim olsa" Millet İttifakı, Cumhur İttifakı’nı geride bırakıyor. AK Parti'nin oy oranı ise bomba...

Seçim barajı yüzde 5'e iniyor

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’nin tartışmasız uzlaştığı iki konudan biri, seçim barajının yüzde 5 olarak uygulanması olacak. Diğer başlık ise partilerin grup kurmalarının seçime katılma gerekçelerinden çıkartılması olarak belirlendi.

Kartakgül ‘Vekilimize iftira atılmıştır’

Türkiye Vefa Der Genel Başkanı, Elazığlı iş insanı ve siyasetçi Zülfü Kartakgül, Organize suç örgütü mensubunun sosyal medya üzerinden yürüttüğü karalama ve iftira kampanyasının vatan hainlerinin ve terör örgütlerinin destek verdiğini uluslararası bir operasyon olduğunu belirterek, bu operasyondaki asıl amacın Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin ve Cumhur İttifakının yıpratılması olduğunu vurguladı.

Çiçek ‘Ağar Ailesi Cumhur İttifakından Dolayı Hedefte’

MHP Elazığ eski İl Başkanlarından Raif Çiçek, İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar’a destek verdi. Çiçek, Mehmet Ağar’a yönelik saldırıların arkasında Cumhur İttifakına desteği ve terörle mücadele verdiği çabaların olduğunu söyledi.