Coşkun Çağlar Duran Haberleri
SON DAKİKA

Coşkun Çağlar Duran Haberleri

Başkan Adayı Duran'a yoğun destek 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

Milletvekili Erol, Kapalı Çarşı esnafıyla buluştu 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi. 

Başkan Adayı Duran’a sebze hali esnafından yoğun ilgi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Esnaf ve yurttaşlardan başkan adayı Duran’a yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Yavaş: Elazığ’a çok hizmet kazandıracağız 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve Milletvekili Erol'a destek açıklamasında bulundu. 

Başkan adayı Duran’dan Galericiler Sitesi ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan adayı Duran’a esnaftan yoğun ilgi

2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Duran’dan, esnaf ve vatandaş ziyareti

2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

CHP'den iddialı lansman: Bu seçimi kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, düzenlenen lansman toplantısıyla projelerini açıkladı.

CHP adayı Duran, projelerini açıklayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran, projelerini açıklayacak.

Başkan Adayı Duran: İşimiz gücümüz Elazığ 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırırken bir taraftan da hayata geçirmeyi planladığı projeleri de kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. 

Başkan Adayı Duran, seçim çalışmalarını sürdürüyor 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, resmî kurumları ziyaret etmeye devam ediyor. 

Başkan Adayı Duran: Kadın Koordinasyon Merkezi kuracağız’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Kadınların Aile İçerisindeki Dinamik Rolünün Farkına Varılması Ve Bu Potansiyelin Açığa Çıkarılması İçin Kadın Koordinasyon Merkezi Kuracaklarını İfade Etti. 

Uyusun da büyüsün CE-HA-PE

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Elazığ'da yürüttüğü seçim kampanyası 'güler misin ağlar mısın' tarzında.

Soğuk havada sıcak karşılama

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve yine seçim çalışmalarını sahada yürüten CHP Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran bugün sahada karşılaştılar.

Başkan Adayı Av. Duran’ın Sahadaki Karşılığı: Samimiyet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim çalışmalarını esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle sürdürdü.

Başkan Adayı Duran’dan gündemi sarsacak proje

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, sıklıkla vurgu yaptığı halk belediyeciliğinin ilk projesini duyurdu.

Başkan Adayı Duran’a sanayi esnafından yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Sahaya ‘Duran’ damgası! Elazığ'da CHP'ye yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran seçim çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Elazığ adayları tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ, merkez ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı gerçekleşti…

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı belli oldu 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart yerel seçimlerinde Elazığ dahil 6 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. İşte CHP'nin açıklanan belediye başkan adayları... 

Başkan Çağlar: İsrail Suç İşlemektedir! 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlenen saldırıya tepki göstererek, masum sivil insanların öldürülmesinin insanlık suçu olduğunu söyledi. 

CHP İl Başkanı Duran, güven tazeledi 

CHP Elazığ İl Başkanlığı’nın 38. Olağan İl Kongresinde Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran güven tazeledi. 

CHP Elazığ İl Başkanı Duran’ın makam aracına silahlı saldırı

Elazığ’da kimliği belirsiz kişilerce CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın makam aracının önünden havaya 7 el ateş edildi. Güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Milletvekili Erol, Bingöl, Palu, Karakoçan ve Kovancılar’da incelemelerde bulundu 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ile birlikte Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçeleri ile Bingöl ilinde bir dizi incelemelerde bulundu. 

Milletvekili Erol, Gazi Caddesi ve Üniversite Hastanesinde incelemelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ile birlikte Gazi Caddesi’nde incelemelerde bulundu ve ardından Fırat Üniversitesi Hastanesini ziyaret etti.

MEB Tarihinin En Büyük Yatırımı Elazığ’da Hızla Yükselemeye Devam Ediyor

Elazığ’da meydana gelen 24 Ocak 2020 depreminin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nın en büyük yatırımlarından birisi olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte inşasına başlanan okulda çalışmalar devam ediyor. 

CHP Elazığ Merkez İlçe gençlik kolları başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Canberk Aydın Atandı.