Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri
SON DAKİKA

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri

Partililer Genel Merkez önüne çağrıldı!

Meral Akşener'in ayrıldığı Millet İttifakı bugün CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ortak cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamaya hazırlanıyor. Saadet Partisi'ndeki toplantının ardından kapıda adaylığının açıklanması beklenen Kılıçdaroğlu için CHP Genel Merkezi'nde de hummalı bir çalışma başladı. Partililer kısa mesajla Genel Merkez önüne çağrıldı.

Gürsel Erol, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek Elazığ’da seçim kampanyası ve hazırladıkları kitapçıkla ilgili bilgi verdi.

Erol: Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı adayımız olarak görmek istiyoruz

*Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için nitelik ve vasıfları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nda gördüklerini söyledi*.

Kılıçdaroğlu: Gürsel Erol, Elazığ’da toplumu kucaklayan politika izliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’ndeki makamında Elazığlı gazetecileri ağırladı, Milletvekili Erol'un yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsetti.

Milletvekili Erol, bu fotoğrafı AK Parti ve MHP il başkanları nasıl yorumlar?

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz ay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ ziyareti öncesinde billboardlara asılan afişlere gönderme yaparak, Adalet Bakanı ile AK Parti Grup Başkan Vekilinin HDP’yi ziyaret etmesini AK Parti ve MHP il başkanlarına sordu.

Elazığ’a bakan yakışır!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ’da yaptırılacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel atma töreni ile Grup Toplantısını gerçekleştirmek üzere ilimize gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ’a bakanlık sözü verdi. 

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Elazığ'la ilgili vaatlerini açıkladı 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Elazığ’la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu: Birer maaş ikramiye verilmesini sağlayacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde şehit yakınlarına, 19 Eylül Gaziler Günü'nde ise malul gazilere birer maaş ikramiye verilmesini sağlayacaklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu’nun Elazığ programı belli oldu 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin Gurup Toplantısını gerçekleştirmek ve İBB tarafından yaptırılacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma törenine katılmak amacıyla yarın Elazığ’a gelecek. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek, partilileri ile buluştu

CHP’nin parti grup toplantısı 20 Eylül Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Elazığ’da gerçekleştirilecek. Elazığ’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek il teşkilatı ile parti binasında bir araya geldi. 

Yüsra'nın eğitim masrafları karşılanacak

Elazığ'da 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin simgesi haline gelen Yüsra bebeğin eğitim masraflarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü tarafından karşılanacağı açıklandı.

Kılıçdaroğlu ve Erol, Yıldırım'ın cenaze törenine katıldı

CHP'de önceki dönem genel başkan yardımcısı olan gazeteci Emel Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ‘Kandili yerle yeksan edeceğim’ 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Söz veriyorum, o Kandil denen yuvayı yerle yeksan etmezsem bana Kılıçdaroğlu demesinler" dedi.

Babacan ve Davutoğu da Millet İttifakı'na katılıyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun baş başa görüşmesinden “güçlü Millet İttifakı” vurgusu çıktı. Son kulis bilgisine göre, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi de Millet İttifakı içinde yer almak için harekete geçti...

Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'a Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teyzesi Fecire Işık geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Kemal Kılıçdaroğlu ise bugün teyzesinin cenaze törenine katılmak üzere Elazığ'a geldi.

Yeni ankette dikkat çeken sonuçlar!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Optimar tarafından yapılan anketin sonuçlarını 'sürpriz' olarak niteledi. Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili de çıkan sonuçları değerlendirdi.