Cebrail Top Haberleri
SON DAKİKA

Cebrail Top Haberleri

Ankara’da Elazığ Tanıtım günleri düzenlenecek 

7 – 11 Aralık tarihlerinde Ankara’da Elazığ rüzgarı esecek. Tanıtım günleri için Elazığ’dan 8 tır Ankara’ya ürün taşıyacak. 

Kantincilerin sıkıntıları masaya yatırıldı 

Elazığ Kantinci Esnafı Dayanışma Derneği düzenlediği toplantıda sektörün sıkıntılarını ve taleplerini masaya yatırdı. 

MAREL’den ‘Bakkal Kart’a büyük destek

Marmara Elazığlılar Vakfı, Bakkallar Odası’nın Bakkal Kart projesine destek verdi.

Ticaret Borsası’ndan ‘Bakkal Kart’a destek 

Bakkallar odası tarafından yerel esnafın kalkınması ve desteklenmesi amacıyla başlatılan “Bakkal Kart” projesine Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da destek verdi. 

Av. İbrahim Gök’ten ‘Bakkal Kart’ projesine destek

Geçtiğimiz yıl hem vatandaşa hem de küçük esnafa destek amacıyla başlatılan bakkal kart projesi bu yıl da hayırseverlerin katkıları ile devam ediyor. Proje kapsamında bakkallar odası başkanı Cebrail Top, İş İnsanı Av. İbrahim Gök ile bir araya geldi.

Cebrail Top: Elazığ ve esnaflarımız için gayret göstermeye devam edeceğiz 

Geçtiğimiz günlerde yapılan Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top açıklama yaparak Elazığ ve esnaflar için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

Elazığ Esnafı, Ankara ve İstanbul’un Ardından İzmir’de Fuar Açacak

Ankara, İstanbul’un ardından şimdi de Elazığ’ın yöresel ürünlerinin tadına İzmirliler bakacak. İlk kez esnafın kendi finansman gücüyle İzmir’de açacağı fuar, 5- 8 Kasım tarihlerinde bostanlı semt pazarında olacak. 

Bakkallar Odası’ndan AK Parti’ye Ziyaret

Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top ve Harput Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, AK Parti’yi ziyaret ederek, “bakkal kart” uygulamasını anlatarak, destek istediler.

Oda Başkanı Cebrail Top Cumhurbaşkanına mektup gönderdi

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayii Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan depremin ardından Elazığlılara verilen faizsiz kredilerin 1 yıl süre ile ertelenmesini talep etti.

Başkan Cebrail Top Açıkladı