Benzine Indirim Haberleri
SON DAKİKA

Benzine Indirim Haberleri

Motorinden sonra benzine indirim geliyor! 

Üst üste gelen zamlarla 40 lirayı aşan motorine (mazot) bugün 1 lira 57 kuruşluk indirim geldi. Gece yarısından itibaren indirimli fiyatlar pompaya yansıdı. Benzine ise bu gece yarısı indirim geliyor. İşte 31 Ekim 2023 Salı günü güncel akaryakıt fiyatları...

Benzine indirim geliyor! 

14 Mayıs seçimlerinin ardından yaklaşık 18 lira zam gelen benzine, o günden bu yana ilk kez indirim geliyor. Benzinin litre fiyatı bu gece yarısı 99 kuruş ucuzlayacak.

Benzine bu gece yarısı indirim geliyor! 

Araç sahiplerine güzel haber. Bu gece yarısı benzine indirim geliyor. İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı tekrar 20 liranın altına düşecek. İşte 27 Mart 2023 Pazartesi günü benzin, motorin ve LPG fiyatları..

Benzine indirim geliyor! 

Araç sahiplerine güzel haber. Son olarak 1 lira 11 kuruş zam gelen benzine bu gece yarısı indirim geliyor. İşte güncel ve indirimli benzin ve motorin fiyatları...

Benzine indirim geliyor! 

Araç sahiplerine yeni yılın ilk güzel haberi geldi. Petrol fiyatlarındaki gerileme nedeniyle benzin fiyatlarına bu gece yarısı indirim geliyor... İşte güncel benzin fiyatları...

Benzine indirim geliyor! 

Benzine bir haftada 3. kez indirim geliyor. Bu seferki indirim diğer iki indirimden daha büyük. Benzine 23 Kasım Çarşamba bu gece yarısından itibaren 1 lira 16 kuruş indirim geliyor.

Benzine indirim! 

Motorine gelen 1 lira 56 kuruşluk indirimin ardından bir sevindirici haber de benzinden geldi. Benzinin litresi 17 Kasım 2022 Perşembe gününden (bu gece yarısı) itibaren 77 kuruş ucuzlayacak. Motorin ve LPG için ise indirim yok.

Benzine indirim geliyor! 

Motorine üst üste gelen 2 indirimin ardından bu gece yarısı da benzin fiyatlarına indirim geliyor.

Motorin ve benzine indirim gelebilir!

Geçen hafta 120 doların üstüne çıkan petrol fiyatları bu haftaya düşüşle başladı. Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 113,14 dolardan işlem görüyor.

Benzin ve motorine kallavi indirim! 

Son dönemde üst üste kallavi zamlarla 10 lira sınırına dayanan benzin ve motorine büyük indirim geliyor. İndirim bu gece yarısından itibaren geçerli.

Benzine indirim geldi! 

Sürekli zam gelen benzine bu sefer sağlam indirim geldi. Benzinin litresi 32 kuruş ucuzladı.

Araç sahipleri dikkat: Bu gece benzine indirim geliyor

Benzin fiyatlarına bu gece yarısı pompaya yansımak üzere 12 kuruş indirim geliyor.

Benzine indirim geliyor