Benzin Zammı Haberleri
SON DAKİKA

Benzin Zammı Haberleri

Cem Küçük'ten benzin zammı isyanı! 

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, benzin ve motorine neredeyse gün aşırı gelen zamlara isyan etti. "Şu an benzin 30 lira, bu yazıyı okurken 31 ya da 32 olabilir, iş rahatsız edici boyutlara geldi" diyen Cem Küçük, otobüs firmalarının akaryakıt fiyatlarından ötürü Kurban Bayramı tatiline gideceklere dönüş bileti kesmediklerini yazdı.

Cübbeli Ahmet Hoca benzin ve motorin zammına isyan etti! 

Benzin ve motorine üst üste gelen fahiş zamlar vatandaşı olduğu gibi Cübbeli Ahmet Hoca'yı da isyan ettirdi. Benzin zammı nedeniyle insanların sohbetlere bile gelip gitmekte zorlandığını ve çoğunun gelemediğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca, "Eskisi gibi gelemeler gitmeler zorlaştı. Yollara gitmek gelmek pahalılaştı" dedi.

Benzin ve motorine bir zam daha geliyor! 

Dolar 18 liraya yürürken, akaryakıt fiyatlarına bir kallavi zam daha geldi. Bu gece yarısından itibaren 62 kuruş, motorine 54 kuruş zam bekleniyor.

Benzin, motorin ve LPG'ye çok büyük zam geliyor! 

Dolar/TL kurunda yaşanan yükselişin ardından akaryakıt ürünlerine bu gece yarısından itibaren çok kallavi zam geliyor.

Benzin ve motorine zam geliyor

Dolar/TL kurunda yaşanan yükselişin ardından akaryakıt sektörü kaynakları, benzinde cumartesi gününden geçerli olmak üzere yeni bir zam beklentisi olduğunu bildirdi.

Motorin ve benzin fiyatlarına 8 zam geldi!

TÜRKİYE'de LPG’ye gelen okkalı zammın ardından motorin ve benzin de zamlandı. 8 Ekim 2021 itibariyle motorin zammı pompaya 23 kuruş olarak yansırken 26 kuruşluk benzin zammı ise pompaya yansıtılmayacak.