Asgari Ücret Zammı Ne Kadar Olacak Haberleri
SON DAKİKA

Asgari Ücret Zammı Ne Kadar Olacak Haberleri

Asgari Ücret ne kadar olacak? 

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmalarında taraflar müzakerelerde belli bir aşamayı geride bırakırken, nihai karar bu hafta beklenen üçüncü toplantıyla birlikte açıklanacak. 

Asgari ücret zammı bugün belli oluyor! 

7 milyondan fazla insanın merakla beklediği 2022 yılı için asgari ücret zammı bugün belli oluyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün sat 11:00'de Çalışma Bakanlığı'nda toplanıyor.

Abdulkadir Selvi asgari ücreti açıkladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, asgari ücret için kulağına 4 bin 70 TL rakamının geldiğini yazdı.

'Asgari ücret 5 bin TL olacak' dedi şartı açıkladı! 

Ekonomist Şeref Oğuz, asgari ücretin ne kadar olacağıyla ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

Asgari ücretle ilgili bomba kulis! 4 bin TL’mi olacak

7 milyondan fazla çalışanın gözü kulağı asgari ücrete 2022 yılı için yapılacak olan zamma çevrilmiş durumda. Herkes asgari ücretin ne kadar olacağını merak ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği talimat kulislere sızdı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istediği asgari ücrete yapılacak zam.

Asgari ücret için kritik gün! 

7 milyondan fazla çalışanın beklediği asgari ücret zammı için beklenen gün geldi, çattı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2022 yılı için geçerli olacak yeni asgari ücreti belirlemek için bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları çalışanlarda yüksek zam beklentisini artırdı. Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak?. Toplantılar ne zaman bitecek?. İşte masadaki formüller.

Asgari ücretle birlikte artacak! 

Asgari ücret zammı için geri sayım başladı. Yeni asgari ücretle ve zamla birlikte maaş, çalışma ve sosyal güvenlikte birçok ödeme kalemi gibi bütün çalışanları ilgilendiren kıdem tazminatı tavanı da yükselecek.

Asgari ücrette ağır basan senaryo belli oldu! 

Asgari ücrette ağır basan senaryonun yüzde 30 oranında artış olacağını belirten yazar Noyan Doğan, çalışanın eline geçecek net ücretin 3.763 lira olacağını yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan konuşmasına vefat eden şair Sezai Karakoç'tan şiir okuyarak başladı.

Destici, asgari ücret önerisini açıkladı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici asgari ücret önerisini açıkladı. 

Asgari ücret ne kadar olacak? Abdulkadir Selvi net miktarı yazdı

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, asgari ücretin net olarak 3 bin 500 ya da 3 bin 600 lira olmasının üzerinde durulduğunu yazdı.

2021 yılında asgari ücret zammı ne kadar olacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Bu yıl asgari ücretin tüm tarafların uzlaşısı ile tespit edilmesini diliyorum." açıklamasını yaptı.